Gatiti cartea: varza Azoreana, carnati si supa de fasole

Gatiti cartea: varza Azoreana, carnati si supa de fasole
Gatiti cartea: Kale Azorean, cârnați, și supa de fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, cartofi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless, Gatiti cartea: ciuperci de usturoi si varza, și Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea, aruncați-le într-o cratiță medie și acoperiți-le cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, parțial acoperit, până când fasolea este fragedă, dar își păstrează forma, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu până când strălucește. Aruncați în chouri aproxormo și gătiți până se rumenesc, 7 până la 10 minute. Pescuiți feliile cu o lingură cu fante și transferați-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Turnați toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din oală, sau dacă oala este uscată, stropiți în mai mult ulei, astfel încât să aveți 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa și frunza de dafin și gătiți, amestecând des, până când ceapa se rumeneste profund, 20 până la 25 de minute. Reglați căldura după cum este necesar pentru a preveni arderea cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Se toarnă bulionul de vită și 5 căni de apă, se adaugă cartofii și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când cartofii sunt doar fragezi, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
În timp ce supa fierbe, puneți o treime din fasole și un pic din bulionul de supă într-un robot de bucătărie. Pulsați pentru a face o pastă liberă, apoi, dacă doriți, treceți pasta printr-o sită. Strecurarea pastei oferă vasului un corp suplimentar, fără piei de fasole rătăcite care plutesc în supă. Este complet opțional, dar, cred, de preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Când cartofii sunt fierți, amestecați colardele, chouri-ul, pasta de fasole și fasolea. Opriți focul și lăsați supa să stea 10 minute pentru a se căsători cu aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
10
Scoateți frunza de dafin, condimentați supa cu sare și piper după gust și puneți-o în boluri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista