Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba
Gatiti cartea: Trufe de ciocolată albă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 28 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână grea, sare kosher, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Gatiti cartea: cookie-uri de afine si ciocolata alba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un robot de bucătărie, tocați fin fisticul.
Întindeți-le pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt parfumate, 5 minute.
Scoateți-le din cuptor și răciți foaia pe un suport. Când se răcește, măcinați fisticul într-o făină fină în robotul de bucătărie.
Transferați-le într-un castron puțin adânc.
Se toarnă aproximativ 2 centimetri de apă într-o cratiță medie și se aduce la foc mic.
Puneți ciocolata albă, coaja de lămâie și sarea într-un castron rezistent la căldură și puneți-o peste apa care fierbe. Se amestecă până se topește ciocolata albă.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați ușor smântâna grea până se omogenizează complet.
Lăsați ganache-ul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Apoi acoperiți suprafața cu o bucată de folie de plastic și dați-o la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Folosind un baller de pepene galben sau o măsură de linguriță de 1/2 inch și o cană de apă caldă pentru a curăța lingura după cum este necesar între bile, scoateți ganache-ul în 28 de bile de un inch.
Rotiți fiecare bilă între mâini până când este rotundă, apoi rotiți-o în fisticul măcinat prăjit pentru a acoperi.
Trufele pot fi păstrate într-un recipient etanș la aer la temperatura camerei timp de până la 3 zile sau la frigider până la 2 săptămâni. Păstrați-le cu fistic prăjit suplimentar presărat deasupra, care menține trufele acoperite și le împiedică să se frece una de cealaltă.