Gatiti cartea: supa de varza Slovaca

Gatiti cartea: supa de varza Slovaca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Slovak Sauerkraut Soup. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 554 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, ceapă, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: supa de arahide, Gatiti cartea: supa de linte marocana, și Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cârligul de șuncă și buretele într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim și gătiți, degresând suprafața spumei și adăugând apă dacă se evaporă, până când carnea poate cădea de pe os, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți carnea din oală și zarurile, aruncând oasele și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Întoarceți carnea în oală și adăugați varza murată, ceapa, prunele, vinul, pasta de roșii, usturoiul, ciupercile, chimenul și maghiranul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
MaghiranMaghiran
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Prune UscatePrune Uscate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați cârnații și continuați să gătiți la foc mic timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Scoateți cârnații și tăiați-l în felii, readuceți-l în supă și fierbeți în timp ce pregătiți rouxul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
6
Între timp, într-o tigaie mică, faceți paprika roux, numită zaprazka. Topiți untul la foc mediu, apoi amestecați făina și ardeiul pentru a forma un roux. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut, apoi adaugati in supa si amestecati pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista