Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Slovak Sauerkraut Soup. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 554 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, ceapă, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: supa de arahide, Gatiti cartea: supa de linte marocana, și Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cârligul de șuncă și buretele într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim și gătiți, degresând suprafața spumei și adăugând apă dacă se evaporă, până când carnea poate cădea de pe os, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Rezervă
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți carnea din oală și zarurile, aruncând oasele și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Întoarceți carnea în oală și adăugați varza murată, ceapa, prunele, vinul, pasta de roșii, usturoiul, ciupercile, chimenul și maghiranul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Maghiran
Semințe De Chimen
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Prune Uscate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați cârnații și continuați să gătiți la foc mic timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Scoateți cârnații și tăiați-l în felii, readuceți-l în supă și fierbeți în timp ce pregătiți rouxul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
6
Între timp, într-o tigaie mică, faceți paprika roux, numită zaprazka. Topiți untul la foc mediu, apoi amestecați făina și ardeiul pentru a forma un roux. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut, apoi adaugati in supa si amestecati pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat