Gatiti cartea: supa de usturoi Castilian

Gatiti cartea: supa de usturoi Castilian ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sherry oloroso, o grosime de jumătate de centimetru de pâine crustă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sopa de Ajo Castellana (supă de usturoi castiliană), Gatiti cartea: somon cu rosii, marar si supa de usturoi, și Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un ibric greu de supă sau într-o cratiță de 2 litri , gătiți ușor usturoiul în uleiul de măsline la foc mic până când cuișoarele se înmoaie bine, aproximativ 10 până la 15 minute. Nu lăsați cuișoarele să se rumenească.
Scoateți-le cu o lingură cu fante și lăsați-le deoparte.
Se amestecă ardeiul iute roșu în uleiul fierbinte din tigaie, apoi se adaugă bulionul și sherry-ul. Aduceți la foc mic în timp ce amestecați chimenul și șofranul.
Folosiți o furculiță pentru a zdrobi cățelele de usturoi fragede într-o pastă în supă. Gustați și adăugați sare dacă este necesar. Acoperiți supa și lăsați să fiarbă foarte ușor timp de aproximativ 15 minute.
În timp ce supa se gătește, prăjiți feliile de pâine.
Tăiați cățelul de usturoi în jumătate și frecați peste feliile prăjite. Dacă doriți să adăugați un ou la fiecare porție, braconați ușor ouăle în apă acidulată la foc mic (apă la care s-au adăugat câteva linguri de oțet alb), îndepărtați-le cu o lingură cu fante când ați terminat după gust și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Serviți supa așa cum este, fierbinte din oală, plutind o felie de pâine prăjită pe fiecare porție. Dacă doriți, adăugați un ou pocat și presărați brânză rasă. Când mâncați supa, rupeți oul și amestecați-l și brânza în supa fierbinte.