Gatiti cartea: supa de usturoi Castilian

Gatiti cartea: supa de usturoi Castilian
Gatiti cartea: supa de usturoi Castilian ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sherry oloroso, o grosime de jumătate de centimetru de pâine crustă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sopa de Ajo Castellana (supă de usturoi castiliană), Gatiti cartea: somon cu rosii, marar si supa de usturoi, și Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Într-un ibric greu de supă sau într-o cratiță de 2 litri , gătiți ușor usturoiul în uleiul de măsline la foc mic până când cuișoarele se înmoaie bine, aproximativ 10 până la 15 minute. Nu lăsați cuișoarele să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți-le cu o lingură cu fante și lăsați-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Se amestecă ardeiul iute roșu în uleiul fierbinte din tigaie, apoi se adaugă bulionul și sherry-ul. Aduceți la foc mic în timp ce amestecați chimenul și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
șofranșofran
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Folosiți o furculiță pentru a zdrobi cățelele de usturoi fragede într-o pastă în supă. Gustați și adăugați sare dacă este necesar. Acoperiți supa și lăsați să fiarbă foarte ușor timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
5
În timp ce supa se gătește, prăjiți feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
6
Tăiați cățelul de usturoi în jumătate și frecați peste feliile prăjite. Dacă doriți să adăugați un ou la fiecare porție, braconați ușor ouăle în apă acidulată la foc mic (apă la care s-au adăugat câteva linguri de oțet alb), îndepărtați-le cu o lingură cu fante când ați terminat după gust și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Serviți supa așa cum este, fierbinte din oală, plutind o felie de pâine prăjită pe fiecare porție. Dacă doriți, adăugați un ou pocat și presărați brânză rasă. Când mâncați supa, rupeți oul și amestecați-l și brânza în supa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista