Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta

Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta
Gatiti cartea: supa de sfecla cu Fetan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 143 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați până la 4 sfeclă, brânză feta greacă, ulei de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă, și Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați sfecla; radeți-le grosier (sau tăiați-le în zaruri mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare; saut si ceapa cateva minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sfecla și bulionul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Se condimentează ușor cu sare și piper; se fierbe ușor 7 până la 10 minute, până când sfecla este fragedă. Se amestecă sosul de roșii, se transferă într-un blender și se procesează până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Reîncălziți supa până când este complet fierbinte, dar nu fierbe. Împărțiți între boluri calde;presărați feta peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se servește cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista