Gatiti cartea: supa de linte marocana este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 227 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, piper cayenne, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Savurând noua carte a lui Daphne Oz + supă de linte marocană, Gătiți cartea: legume fierte în stil marocan, și Gatiti cartea: Galete de linte Puy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosiți un aragaz lent de 6 litri. Se toacă legumele și se adaugă la gresie. Dacă sunteți grăbit dimineața, luați în considerare tăierea legumelor cu o seară înainte-mi-a luat mai mult decât mi-am dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scurgeți și clătiți fasolea și adăugați la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați lintea uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Uscate
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul și condimentele. Se amestecă bulionul de legume și întreaga cutie de roșii. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.