Gatiti cartea: sunca, Brie, și mere pâine prăjită franceză Panini

Gatiti cartea: sunca, Brie, și mere pâine prăjită franceză Panini ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 2. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mere, brie, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din seif – budincă de pâine Craisin cu mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: Mascarpone-toast francez umplut, Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats, și Strivire pe Kathy Strahs de Panini fericit Plus prăjit mere, Brie și Pecan Panini.
Instrucțiuni
Așezați cu grijă felii pe presa de sandviș, lucrând în loturi dacă trebuie, și gătiți 2 până la 3 minute, până când pâinea se rumeneste uniform.
Scoateți pe o suprafață de lucru.
Întindeți o linguriță de muștar pe fiecare felie, aranjați șunca pe fiecare dintre cele două felii. Împărțiți feliile de mere în mod egal între cele două felii de pâine prăjită cu șuncă și faceți același lucru pentru brie. Se acoperă cu două felii de pâine prăjită, cu muștar în jos.
Așezați cu grijă sandvișul sau sandvișurile în presă. Trageți partea de sus în jos și gătiți până când sunt crocante, 6 până la 8 minute, în funcție de căldura mașinii. Îndepărtați cu grijă sandvișurile terminate din presă și serviți imediat.
Dacă utilizați ouă mai mici, încercați să utilizați 3 sau
Brioșa este însetată și absoarbe mai mult ou decât cred că necesită această rețetă.