Gatiti cartea: spanac crema

Gatiti cartea: spanac crema
Gatiti cartea: spanacul cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 315 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cu adevărat ulei de măsline, usturoi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: spanacul clasic cu crema, Gatiti cartea: Quesadilla placinta cu spanac, și Cum să gătești: spanac cremă Lacto-vegetariană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pasta de ghimbir-usturoi, pulsați ghimbirul, usturoiul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați puțină apă pentru a subția pasta. A se păstra într-un recipient acoperit cu puțin ulei de măsline la suprafață. Păstrează aproximativ o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Pentru spanac, topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați 1 lingură mare de pastă de ghimbir-usturoi și gătiți timp de un minut, învârtindu-l în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Adăugați cartofii și amestecați până se acoperă bine. Se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6
Adăugați smântâna și îngrămădiți spanacul în oală, apăsând-o în jos, astfel încât să puteți încadra totul. Acoperiți și gătiți până când spanacul se ofilește, aproximativ 10 minute. Îndoiți spanacul în cartofi și smântână și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista