Gatiti cartea: spanac crema
Gatiti cartea: spanacul cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 315 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cu adevărat ulei de măsline, usturoi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: spanacul clasic cu crema, Gatiti cartea: Quesadilla placinta cu spanac, și Cum să gătești: spanac cremă Lacto-vegetariană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pasta de ghimbir-usturoi, pulsați ghimbirul, usturoiul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Adăugați puțină apă pentru a subția pasta. A se păstra într-un recipient acoperit cu puțin ulei de măsline la suprafață. Păstrează aproximativ o săptămână.
Pentru spanac, topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați 1 lingură mare de pastă de ghimbir-usturoi și gătiți timp de un minut, învârtindu-l în unt.
Adăugați cartofii și amestecați până se acoperă bine. Se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați smântâna și îngrămădiți spanacul în oală, apăsând-o în jos, astfel încât să puteți încadra totul. Acoperiți și gătiți până când spanacul se ofilește, aproximativ 10 minute. Îndoiți spanacul în cartofi și smântână și serviți.