Gatiti cartea: somon vindecat rapid

Nevoie de o felul principal pescatarian? Gatiti cartea: somonul vindecat rapid ar putea fi o reteta remarcabila de incercat. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline cu adevărat, frunze minuscule de țelină, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Kimchi rapid, Gatiti cartea: Sukiyaki rapid, și Somon de Sake vindecat rapid cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați subțire un filet de somon sălbatic de 1 kilogram în diagonală în felii mari și subțiri.Presărați generos sare Maldon sau o altă sare de mare fulgioasă și PEP-per măcinat pe un platou mare. Aranjați feliile de somon într-un singur strat deasupradin sare și piper, apoi presărați din nou cu sare și piper. Împrăștiecu frunze de mărar tocate. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând-o direct pesomonul și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Îndepărtați folia de plastic, stropițicu un ulei de măsline extravirgin foarte bun și împrăștiați cu felii de scallionși o mână de frunze minuscule de țelină.
Se servește cu pum-pernickel feliat subțire, cu unt sau altă pâine neagră bună.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.