Gatiti cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumata
Această rețetă face 4 porții cu 123 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă 63 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., gătiți cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumată ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați sare vikingă, ulei de măsline, scoici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, și Gatiti cartea: scoici crude cu mar verde si Dashi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru măsline, Preîncălziți cuptorul la 180 F.
Tăiați măslinele în jumătate și îndepărtați gropile.
Întindeți măslinele pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până se usucă, 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Tăiați aproximativ măslinele. Pune deoparte.
Pentru scoici, scoateți mușchii și aruncați. Frecați scallionii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper alb.
Încălziți o plită din fontă la foc mediu-mare.
Puneți scoicile pe laturile lor pe grătar și căutați doar marginile, rotindu-le după cum este necesar. Scoicile ar trebui să fie încă rare.
Pentru a servi, feliați scoicile în jumătate transversal și așezați 4 jumătăți pe fiecare farfurie, tăiate cu fața în sus.
Ornează fiecare jumătate cu măslinele uscate, sarea afumată și piperul negru.
Stropiți uleiul de măsline extravirgin peste scoici și garnisiți fiecare farfurie cu un arpagic.