Gatiti cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumata

Gatiti cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumata
Această rețetă face 4 porții cu 123 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă 63 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., gătiți cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumată ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați sare vikingă, ulei de măsline, scoici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, și Gatiti cartea: scoici crude cu mar verde si Dashi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru măsline, Preîncălziți cuptorul la 180 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați măslinele în jumătate și îndepărtați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Întindeți măslinele pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până se usucă, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Tăiați aproximativ măslinele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru scoici, scoateți mușchii și aruncați. Frecați scallionii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Încălziți o plită din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
7
Puneți scoicile pe laturile lor pe grătar și căutați doar marginile, rotindu-le după cum este necesar. Scoicile ar trebui să fie încă rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
8
Pentru a servi, feliați scoicile în jumătate transversal și așezați 4 jumătăți pe fiecare farfurie, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
9
Ornează fiecare jumătate cu măslinele uscate, sarea afumată și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Stropiți uleiul de măsline extravirgin peste scoici și garnisiți fiecare farfurie cu un arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista