Nevoie de o felul principal pescatarian? Gatiti cartea: salata de Crab cu var si Avocado ar putea fi o reteta remarcabila de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pansament cremos cu arpagic de lămâie, piment fierbinte afumat pimentn de la vera, piment d ' Espelette măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: salata de creveti si Avocado Sky Terrace, Gatiti cartea: Grapefruit Rubin, Avocado si salata de spanac, și Gătiti cartea: J Aproxorcama-salată de Avocado cu vinaigretă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pansamentul cremos de lămâie-arpagic: într-un borcan, combinați sucul de lămâie și sarea. Acoperiți cu capacul și agitați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați smântâna, arpagicul și coaja de lămâie. Se agită pentru a se amesteca. Gust pentru condimente. Pansamentul poate fi folosit imediat. (Păstrați pansamentul la frigider până la 1 săptămână. Agitați pentru a amesteca din nou înainte de utilizare.) Dar se va coagula? Având în vedere circumstanțele potrivite, cum ar fi adăugarea de acizi sau căldură, orice produs din lapte sau smântână se va coagula (adică proteina de caș se coagulează și formează aglomerări). Cu cât conținutul de grăsime din lapte sau smântână este mai mare, cu atât va rezista mai mult la coagulare. Folosesc o cremă ușoară cu un conținut de grăsime de 12%, la fel ca ceea ce se mai numește și jumătate și nu am avut niciodată o problemă cu coagularea atunci când adaug suc de lămâie în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Nonpareils Argintii
Sezonul Goya
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Zahăr Roșu Grosier
Chifle Albe De Cină
1
Combinați toate ingredientele într-un borcan. Acoperiți, agitați pentru a amesteca. (Păstrați amestecul de sare, sigilat într-un borcan, la temperatura camerei timp de până la 1 lună. După aceea, aromele vor începe să se estompeze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru salată: într-un castron mare, combinați carnea de crab și coaja de citrice și aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi ușor carnea de crab. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Într-un alt castron, combinați ardeiul gras, țelina, coriandrul și sarea roșie fierbinte și aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi ușor legumele. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sezonul Goya
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Combinați conținutul celor două boluri, amestecând ușor pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Mound salata în centrul plăcilor de cină. Aranjați feliile de avocado în jurul salatelor.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.