Gatiti cartea: rulouri de homar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 106 calorii. Dacă 71 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., gatiti cartea: Lobster Rolls ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: rulouri clasice de homar Maine, Gatiti cartea: homar rece cu maioneza de casa, și Gatiti cartea: supa de porumb cu homar si Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oul, gălbenușul de ou și muștarul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Procesați timp de 30 de secunde și apoi, cu mașina în funcțiune, adăugați oțetul și sarea și procesați încă 15 secunde. Cu mașina încă în funcțiune, începeți să adăugați uleiul încet, câteva picături odată. Când amestecul începe să se îngroașe, adăugați restul de ulei într-un flux lent și constant până când a fost încorporat. Oprește mașina.
Adăugați piperul și sucul de lămâie și pulsați rapid pentru a combina. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar și pulsați rapid pentru a combina. Face 1 cană. Folosiți maioneza imediat sau păstrați-o la frigider într-un recipient sigilat timp de până la 2 zile.
4 homari Maine (1 1/4 lire fiecare)
1/2 cană maioneză de casă sau comercială
1/3 cană de unt nesărat, topit
8 rulouri de hot dog feliate, desprinse
Umpleți o oală mare de cel puțin 16 inci în diametru și 12 inci adâncime de două treimi cu apă și aduceți la fierbere.
Așezați homarii cu capul înainte în oală și acoperiți cu capacul. Întoarceți apa la fierbere.
Scoateți capacul și fierbeți homarii timp de aproximativ 11 minute (Vezi nota).
Folosind clești, scoateți homarii din oală și așezați-i într-un castron mare sau chiuvetă pentru a se răci suficient pentru a se descurca.
Scoateți cozile și ghearele de homar. Folosind un cracker de homar, deschideți cozile și ghearele și îndepărtați carnea. Tăiați aproximativ carnea și puneți-o într-un castron mare; se lasă deoparte să se răcească complet.
Adăugați maioneza în bol cu homarul și amestecați pentru a combina.
Adăugați maioneză suplimentară, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute. Periați ușor ambele părți ale fiecărei role de hot dog cu untul topit și așezați toate rulourile în tigaie. Gatiti rulourile afara cu fata in jos, pana cand fundul se rumeneste, 2 pana la 3 minute. Întoarceți rulourile și gătiți până când fundul este auriu, 2 până la 3 minute.
Scoateți rulourile din tigaie. Umpleți fiecare rulou uniform cu umplutura de homar pregătită.
Serviți 2 rulouri de homar de persoană.
Notă: pentru a calcula timpul de fierbere pentru homarii vii, după ce apa de gătit a revenit la fierbere, homarul ar trebui să fiarbă la foc mic 10 minute pentru prima jumătate de kilogram de greutate de 1 homar, plus 3 minute pentru fiecare kilogram suplimentar. Cu această metodă, după ce apa a revenit la fierbere, un homar de 1 1/2 lire ar fierbe timp de 10 minute plus 1 1/2 minute, pentru un total de 11 1/2 minute, iar un homar de 2 lire ar găti aproximativ 13 minute.