Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz

Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz
Rețeta gătește cartea: Risotto cu ciuperci, măsline și praz ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, praz, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci, Gătiți cartea: tăiței de ou cu fasole Fava, praz și Moreluri, și Gatiti cartea: masline umplute prajite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și ungeți aragazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Sotati prazul pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute. Amestecați orezul, asigurându-vă că acoperiți bine cu grăsimea. Se amestecă ciupercile, măslinele și 3 1/4 căni de bulion (aveți grijă la pulverizarea uleiului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Blocați capacul în poziție și la foc mare aduceți la presiune ridicată. Reglați căldura pentru a menține presiunea ridicată și gătiți timp de 4 minute. Reduceți presiunea plasând aragazul sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scoateți capacul, înclinându-l departe de dvs. pentru a permite aburului să scape.
5
Risotto va fi destul de supă în acest moment. Puneți aragazul la foc mediu-mare și fierbeți neacoperit, amestecând energic în fiecare minut, până când amestecul se îngroașă și orezul este fraged, dar încă mestecat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați un pic mai mult bulion dacă amestecul devine uscat înainte ca orezul să atingă consistența dorită. Opriți focul, amestecați parmezanul și adăugați sare după gust (dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista