Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz

Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz
Rețeta gătește cartea: Risotto cu ciuperci, măsline și praz ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, praz, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci, Gătiți cartea: tăiței de ou cu fasole Fava, praz și Moreluri, și Gatiti cartea: masline umplute prajite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și ungeți aragazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Sotati prazul pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute. Amestecați orezul, asigurându-vă că acoperiți bine cu grăsimea. Se amestecă ciupercile, măslinele și 3 1/4 căni de bulion (aveți grijă la pulverizarea uleiului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Blocați capacul în poziție și la foc mare aduceți la presiune ridicată. Reglați căldura pentru a menține presiunea ridicată și gătiți timp de 4 minute. Reduceți presiunea plasând aragazul sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
4
Scoateți capacul, înclinându-l departe de dvs. pentru a permite aburului să scape.
5
Risotto va fi destul de supă în acest moment. Puneți aragazul la foc mediu-mare și fierbeți neacoperit, amestecând energic în fiecare minut, până când amestecul se îngroașă și orezul este fraged, dar încă mestecat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați un pic mai mult bulion dacă amestecul devine uscat înainte ca orezul să atingă consistența dorită. Opriți focul, amestecați parmezanul și adăugați sare după gust (dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista