Gatiti cartea: Ribollita "Da Delfina"

Gatiti cartea: Ribollita "Da Delfina" ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă cubulețe mari, ulei de măsline de calitate superioară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: Vichyssoise, și Gatiti cartea: Mallowmores.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană din uleiul de măsline, ceapa, rutabaga, morcovul, dovlecelul și feniculul într - o tigaie mare de saut la foc mediu-mic. Condimentați cu 2 lingurițe de sare și gătiți pentru a transpira legumele timp de aproximativ 10 până la 15 minute, amestecând ocazional pentru a preveni rumenirea lor, până când sunt fragede. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați legumele să transpire în propriile sucuri încă 8 până la 10 minute, până când sunt foarte moi.
Adăugați varza și cavolo nero, condimentați cu încă 2 lingurițe de sare și gătiți pentru a ofili ușor varza, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la minim, adăugați 1/2 cană din uleiul de măsline rămas și gătiți fără a amesteca până când sucurile eliberate din legume au fiert și tigaia este aproape uscată, aproximativ 15 minute. Rupeți roșiile în tigaie.
Adăugați coaja Parmigiano-Reggiano și 1 cană de apă și gătiți supa la foc mic timp de 21/2 până la 3 ore, adăugând din când în când încă o cană de apă, astfel încât legumele să fie întotdeauna abia acoperite cu apă, până când legumele rădăcinoase sunt foarte fragede, dar nu se dezintegrează. Când legumele sunt gata, continuați să gătiți până când nu mai rămâne apă în tigaie și supa este suficient de rigidă încât să puteți sta o lingură de lemn direct în ea.
Transferați supa într-un bol mare de amestecare și îndepărtați și aruncați coaja(cojile) Parmigiano-Reggiano.
Adăugați pâinea și bateți-o energic în supă cu o lingură de lemn, astfel încât să se rupă și să fie suspendată în supă. Dacă aveți bucăți mari de pâine în supă, aceasta va face ca prăjiturile să se destrame atunci când le prăjiți. Puneți supa deoparte să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți vasul bine cu plastic sau transferați supa într-un recipient etanș și refrigerați-o peste noapte sau timp de cel puțin 1 oră. Supa poate fi făcută până în acest moment cu până la cinci zile înainte.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 buc.F.
Scoateți 1 cană de supă și modelați supa între palme, așa cum ați face o chiflă de hamburger, formând o chiflă pătrată de aproximativ 1 inch grosime și așezați-o pe o foaie de copt. Repetați, formând restul de supă în același mod. Acoperiți bine foaia de copt cu folie de plastic și puneți-o la frigider pentru a răci prăjiturile timp de cel puțin 30 de minute înainte de a le prăji. Tortele pot fi formate cu până la o zi înainte.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într - o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când uleiul aproape fumează și alunecă ușor în tigaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați două sau trei dintre chiftelele de supă, asigurându-vă că lăsați suficient spațiu, astfel încât să puteți glisa o spatulă sub și să răsturnați chiftelele. Prăjiți prăjiturile pe prima parte până când sunt crocante și aproape negre pe alocuri, 5 până la 6 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele și gătiți-le pe a doua parte timp de 2 minute.
Transferați prăjiturile fără a le întoarce (partea crocantă va fi orientată în sus) pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor în timp ce prăjiți prăjiturile rămase în același mod, adăugând mai mult ulei de măsline în tigaie după cum este necesar și adăugând prăjiturile prăjite pe foaia de copt din cuptor pe măsură ce sunt gata. După ce ultimele torturi au fost prăjite, lăsați-le pe toate la cuptor timp de 5 minute pentru a vă asigura că ultimul lot este încălzit.
Scoateți tortele din cuptor și așezați-le pe fiecare pe o farfurie cu partea crocantă orientată în sus.
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură de ulei de măsline de calitate finală. Folosiți un microplan sau o altă răzătoare fină pentru a rade un strat generos de Parmigiano-Reggiano peste fiecare tort și serviți.