Gatiti cartea: Ribollita "Da Delfina"

Gatiti cartea: Ribollita
Gatiti cartea: Ribollita "Da Delfina" ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă cubulețe mari, ulei de măsline de calitate superioară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: Vichyssoise, și Gatiti cartea: Mallowmores.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană din uleiul de măsline, ceapa, rutabaga, morcovul, dovlecelul și feniculul într - o tigaie mare de saut la foc mediu-mic. Condimentați cu 2 lingurițe de sare și gătiți pentru a transpira legumele timp de aproximativ 10 până la 15 minute, amestecând ocazional pentru a preveni rumenirea lor, până când sunt fragede. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați legumele să transpire în propriile sucuri încă 8 până la 10 minute, până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați varza și cavolo nero, condimentați cu încă 2 lingurițe de sare și gătiți pentru a ofili ușor varza, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la minim, adăugați 1/2 cană din uleiul de măsline rămas și gătiți fără a amesteca până când sucurile eliberate din legume au fiert și tigaia este aproape uscată, aproximativ 15 minute. Rupeți roșiile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lacinato KaleLacinato Kale
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați coaja Parmigiano-Reggiano și 1 cană de apă și gătiți supa la foc mic timp de 21/2 până la 3 ore, adăugând din când în când încă o cană de apă, astfel încât legumele să fie întotdeauna abia acoperite cu apă, până când legumele rădăcinoase sunt foarte fragede, dar nu se dezintegrează. Când legumele sunt gata, continuați să gătiți până când nu mai rămâne apă în tigaie și supa este suficient de rigidă încât să puteți sta o lingură de lemn direct în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați supa într-un bol mare de amestecare și îndepărtați și aruncați coaja(cojile) Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați pâinea și bateți-o energic în supă cu o lingură de lemn, astfel încât să se rupă și să fie suspendată în supă. Dacă aveți bucăți mari de pâine în supă, aceasta va face ca prăjiturile să se destrame atunci când le prăjiți. Puneți supa deoparte să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți vasul bine cu plastic sau transferați supa într-un recipient etanș și refrigerați-o peste noapte sau timp de cel puțin 1 oră. Supa poate fi făcută până în acest moment cu până la cinci zile înainte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 buc.F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți 1 cană de supă și modelați supa între palme, așa cum ați face o chiflă de hamburger, formând o chiflă pătrată de aproximativ 1 inch grosime și așezați-o pe o foaie de copt. Repetați, formând restul de supă în același mod. Acoperiți bine foaia de copt cu folie de plastic și puneți-o la frigider pentru a răci prăjiturile timp de cel puțin 30 de minute înainte de a le prăji. Tortele pot fi formate cu până la o zi înainte. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într - o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când uleiul aproape fumează și alunecă ușor în tigaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați două sau trei dintre chiftelele de supă, asigurându-vă că lăsați suficient spațiu, astfel încât să puteți glisa o spatulă sub și să răsturnați chiftelele. Prăjiți prăjiturile pe prima parte până când sunt crocante și aproape negre pe alocuri, 5 până la 6 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele și gătiți-le pe a doua parte timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați prăjiturile fără a le întoarce (partea crocantă va fi orientată în sus) pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor în timp ce prăjiți prăjiturile rămase în același mod, adăugând mai mult ulei de măsline în tigaie după cum este necesar și adăugând prăjiturile prăjite pe foaia de copt din cuptor pe măsură ce sunt gata. După ce ultimele torturi au fost prăjite, lăsați-le pe toate la cuptor timp de 5 minute pentru a vă asigura că ultimul lot este încălzit. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți tortele din cuptor și așezați-le pe fiecare pe o farfurie cu partea crocantă orientată în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Stropiți fiecare porție cu 1 lingură de ulei de măsline de calitate finală. Folosiți un microplan sau o altă răzătoare fină pentru a rade un strat generos de Parmigiano-Reggiano peste fiecare tort și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
RăzătoareRăzătoare
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista