Gatiti cartea: Quesadilla placinta cu spanac
Gatiti cartea: placinta cu spanac Quesadillan este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 337 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 2,05 USD pe porție. 7867 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de albus de ou, spanac, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Gatiti cartea: spanac crema, Gatiti cartea: spanacul clasic cu crema, și Gatiti cartea: salata de spanac cu capsuni si nectarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și scallions și gătiți până se înmoaie, 3-4 minute. Se amestecă usturoiul, gătind încă un minut sau două până se înmoaie.
Se presară sare, piper și condimente.
Se amestecă spanacul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Se scoate într-un castron și se răcește ușor. Folosiți o lingură de lemn pentru a apăsa o parte din lichid din spanacul gătit și scurgeți.
Într-un alt castron mic, amestecați împreună albușul de ou, iaurtul și 1 lingură de feta.
Se adaugă la spanacul răcit și se amestecă până se combină.
Ștergeți tigaia, apoi periați - o cu aproximativ 1/4-1/2 linguriță de ulei de măsline sau spray de gătit. La foc mic, puneți folia sau tortilla în tigaie și presărați feta rămasă peste o parte a foliei și faceți-o să se înmoaie ușor. Întoarceți focul la mediu și turnați amestecul de ou-spanac peste aceeași jumătate a învelișului, pliați cealaltă jumătate și gătiți pe o parte până când oul începe să se întărească, 3-4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte timp de 2-3 minute, apoi tăiați în pene și serviți imediat.