Gatiti cartea: pui prăjit cu unt de roșii

Gatiti cartea: puiul prăjit cu unt de roșii este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 589 calorii, 31g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sherry, rozmarin, pastă de roșii big linguri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi, Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu, și Gătiți cartea: anghinare sănătoasă și delicioasă, roșii prăjite la cuptor și Panini cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți hamsiile, cimbru și sherry într-o cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Se fierbe ușor timp de 15 minute. Se strecoară, se aruncă solidele și se întoarce sherry-ul în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți până când sherry s-a redus la 1/4 cană.
Bateți pasta de roșii, apoi adăugați untul câte o bucată, bătândcontinuu, până când s-a folosit tot untul și sosul este neted. Păstrați cald peste o oală cu apă fierbinte sau răciți și refrigerați.
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 400 km. Ștergeți puiul uscat cu prosoape de hârtie.
Puneți puiul pe un raft într-o tigaie. Frecați cu sare și piper. Prăjiți până când sucurile se limpezesc când străpungeți coapsa cu un cuțit ascuțit, 45 până la 60 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați puiul să se odihnească aproximativ 15 minute.
Tăiați puiul în bucăți, aranjați-l pe un platou și lingură sau slather cu mult unt de roșii.
Se ornează cu pătrunjel și rozmarin.
Variație: pentru a face sos de unt de roșii, urmați rețeta de unt de roșii până la punctul în care ați redus sherry-ul.
Bateți 2 gălbenușuri de ou și 1lingura de apă împreună într-un castron.
Bateți gălbenușurile și pasta de roșii în sherry. Gatiti la foc mic, batand continuu, astfel incat galbenusurile sa nu se "amestece".
Adăugați unt câte 1 bucată, amestecând până se topește înainte de a adăuga următoarea. Dacă sosul se separă, scoateți-l de pe foc și amestecați într-o altă bucată de unt rece. Ar trebui să revină împreună. Reveniți la căldură și continuați să bateți în unt câte o bucată.