Gatiti cartea: pui de lamaie

Gatiti cartea: pui de lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Lemon Chicken. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 497 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, zahăr brun, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: bare de lamaie, Gatiti cartea: Lemon Blueberry Buckle, și Gatiti cartea: prajituri cu lamaie glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosiți un aragaz lent de 4 litri. Urăsc ideea de a pregăti mâncarea înainte de a o pune în aragazul lent, dar acesta este unul dintre acele momente în care este o idee bună. Rumenirea va oferi un pic de textură exteriorului bucăților de pui care nu se realizează doar prin gătit lent. Dragați bucățile de pui în făină și aruncați excesul. Rumeniti puiul pe plita intr-un pic de ulei de masline. Nu este nevoie să gătiți complet, ci doar să obțineți un pic de crustă pe exteriorul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2
Așezați puiul în gresie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați celelalte ingrediente și aruncați ușor pentru a acoperi cu sosul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Se servește peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista