Gatiti cartea: Prosciutto si pepene galben cu ulei de masline condimentat
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Gătiți cartea: Prosciutto și pepene galben cu ulei de măsline condimentat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, pepene galben, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Gelato cu ulei de masline, Gatiti cartea: provensal Olive Fougasse, și Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați ardeii iute, apoi marcați fiecare ardei de 3 ori cu un cuțit de tocat.
Puneți-le într-un borcan de sticlă, umpleți borcanul cu ulei de măsline și puneți borcanul în lumina directă a soarelui timp de câteva ore. (Sau dacă doriți să utilizați uleiul imediat, încălziți-l la o flacără medie-mică timp de 10 minute.) Uleiul de măsline condimentat poate fi păstrat, acoperit, într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 săptămână.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Aranjați feliile de prosciutto într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la cuptor până când prosciutto s-a întunecat la culoare și miroase a slănină, 6 până la 8 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Când prosciutto-ul este suficient de rece pentru a fi manevrat, sfărâmați-l în bucăți.
Stropiți 1/4 cană de ulei de măsline condimentat peste cuburile de pepene galben într-un castron și aruncați pentru a acoperi. (Ai putea răci pepenele în acest moment.) Pentru a servi, împărțiți pepenele între patru farfurii.
Presărați fiecare porție cu o cantitate egală de prosciutto mărunțit și garnisiți cu 2 sau 3 frunze proaspete de busuioc.