Gatiti cartea: prajituri de mere
Gatiti cartea: Blinele de mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este nu cel mai puțin sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la www.seriouseats.com necesită unt, măr de copt ferm, ouă și ulei de arahide. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Rețete similare includ Gatiti cartea: prajituri de mere, Gatiti cartea: prajituri de mere, și Gatiti cartea: Fritters proaspete de porumb.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți împreună făina, 1/4 cană de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și 1 linguriță de sare.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, untul și vanilia.
Bateți o treime din amestecul de făină, apoi o treime din bere la amestecul de gălbenuș de ou, doar pentru a combina.
Adăugați restul amestecului de făină și bere în două adaosuri; bateți bine pentru a combina. Puneți aluatul deoparte să se odihnească timp de 30 de minute.
În timp ce aluatul se odihnește, curățați, miez și tăiați mărul în zece inele groase de 1/8 inch.
Întindeți inelele pe o farfurie mare. Se amestecă împreună 1 lingură de zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară și se presară amestecul peste feliile de mere.
Lăsați feliile să se înmoaie și să absoarbă zahărul timp de 20 de minute.
Bateți albușurile până la vârfuri moi și împăturiți-le ușor, dar bine, în aluat.
Într-un castron larg și puțin adânc, amestecați restul de 6 linguri de zahăr, restul de 1/2 linguriță de scorțișoară și un vârf de sare.
Umpleți o tigaie cu o față înaltă sau o oală largă cu 2 inci de ulei și încălziți uleiul la 375 F. în loturi, înmuiați inelele de mere în aluat pentru a acoperi ambele părți și prăjiți, turing o dată, până când prăjiturile sunt aurii și crocante, aproximativ 3 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, aruncați imediat amestecul de scorțișoară-zahăr și serviți cald.