Gatiti cartea: porc smucit

Gatiti cartea: porc smucit
Gatiti cartea: smucitură de porc ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 143 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, șalotă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: pui Jerk, Gatiti cartea: carne de porc cu arpagic, și Gatiti cartea: carne de porc Peached.

Instrucțiuni

1
Așezați bonetele Scotch, ardeiul gras, ceapa, ceapa, șalota, usturoiul, ghimbirul, cimbru, busuiocul, ienibaharul măcinat, scorțișoara și piperul negru într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică și piure până la o pastă netedă, rulând mașina în rafale. Lucrați în sare, ulei și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar La SolIenibahar La Sol
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Scotch WhiskyScotch Whisky
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați suficientă apă (aproximativ 1/4 cană) pentru a obține o pastă groasă, dar turnabilă. Gust pentru condimente, adăugând mai mult condiment și/sau sos de soia, după cum este necesar; amestecul trebuie să fie foarte sărat și foarte aromat. Ar trebui să aveți aproximativ 2 1/4 căni—poate puțin mai mult decât aveți nevoie, dar orice exces se păstrează bine la frigider. Păstrați-l într-un borcan de sticlă și așezați o bucată de folie de plastic între partea superioară a borcanului și capac, astfel încât vaporii de piper și sarea să nu corodeze capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Tăiați printr-o parte a umărului de porc până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Tăiați în jurul osului și continuați să tăiați la un centimetru de cealaltă parte a umărului. Nu tăiați până la capăt. Deschideți umărul de porc ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
5
Tăiați sub OS și scoateți-l. Puneți carnea de porc cu un ciocan de carne sau un sucitor până când are o grosime de aproximativ 1 1/2 inci. Ținând cuțitul paralel cu marginea scurtă a dreptunghiului de porc, faceți o serie de tăieturi paralele de 1/2 inch adâncime și 2 inci distanță de la o margine la alta. Întoarceți carnea de porc și faceți tăieturi paralele pe cealaltă parte, lucrând astfel încât tăieturile de pe a doua parte să fie la jumătatea distanței dintre tăieturile de pe prima parte. Aceste tăieturi de" acordeon " sunt o semnătură a maeștrilor Jamaicani și ajută marinada și aromele de fum să pătrundă în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Întindeți jumătate din marinada smucită în fundul unei tigaie nereactivă sau a unei tigaie din folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Așezați carnea de porc cu unt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Întindeți pasta de smucitură rămasă peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Lăsați carnea de porc să se marineze la frigider, acoperită, timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Amestecați așchii de lemn și boabele de ienibahar și înmuiați-le în apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Scurgeți chiar înainte de utilizare.
12
Scurgeți carnea de porc, răzuind condimentul în exces; este în regulă să lăsați puțin pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
La grătar: din punct de vedere tehnic, Jamaicanii prăjesc carnea de porc folosind metoda directă, dar căldura scăzută și capacul de tablă ondulată pe care îl folosesc produc un efect similar cu grătarul indirect. Și, grătarul indirect necesită mai puțină atenție decât grătarul direct aici. Alege.Dacă faceți grătar folosind metoda indirectă, configurați grătarul pentru grătar indirect și preîncălziți-l la mediu. Când sunteți gata de gătit, dacă utilizați un grătar pe gaz, adăugați așchii de lemn și fructele de ienibahar în cutia pentru fumători sau puneți-le într-o pungă pentru fumători sub grătar. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, aruncați așchii de lemn și boabele de ienibahar pe cărbuni. Aranjați carnea de porc cu unt, cu grăsimea în sus, în centrul grătarului peste tigaia de picurare și departe de foc și acoperiți grătarul.Dacă faceți grătar folosind metoda directă, configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți-l la mediu-scăzut. Când sunteți gata de gătit, dacă utilizați un grătar cu cărbune, aruncați jumătate din așchii de lemn și fructele de ienibahar pe cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, adăugați așchii de lemn și fructele de ienibahar în cutia pentru fumători sau puneți-le într-o pungă pentru fumători sub grătar. Aranjați carnea de porc cu unt, cu grăsimea în sus, pe grătarul fierbinte și acoperiți grătarul. Aruncați așchii de lemn rămași și fructele de ienibahar pe cărbuni când întoarceți carnea de porc; păstrați grătarul acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Grătiți carnea de porc până când este rumenită întunecat și foarte fragedă, 40 până la 60 de minute folosind metoda indirectă; aproximativ 20 de minute pe fiecare parte folosind metoda directă. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu pentru a testa coacerea, introducându-l prin partea de porc. Când ați terminat, temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 190 F până la 195 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Pentru a servi, transferați carnea de porc smucită pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească, acoperită lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 minute. Folosind un satâr, bateți carnea de porc în bucăți de mușcătură. În mod tradițional, carnea de porc smucită este servită pe hârtie cerată pentru a fi consumată cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CleaverCleaver
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista