Gatiti cartea: porc smucit

Gatiti cartea: porc smucit
Gatiti cartea: smucitură de porc ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 143 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, șalotă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: pui Jerk, Gatiti cartea: carne de porc cu arpagic, și Gatiti cartea: carne de porc Peached.

Instrucțiuni

1
Așezați bonetele Scotch, ardeiul gras, ceapa, ceapa, șalota, usturoiul, ghimbirul, cimbru, busuiocul, ienibaharul măcinat, scorțișoara și piperul negru într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică și piure până la o pastă netedă, rulând mașina în rafale. Lucrați în sare, ulei și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar La SolIenibahar La Sol
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Scotch WhiskyScotch Whisky
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați suficientă apă (aproximativ 1/4 cană) pentru a obține o pastă groasă, dar turnabilă. Gust pentru condimente, adăugând mai mult condiment și/sau sos de soia, după cum este necesar; amestecul trebuie să fie foarte sărat și foarte aromat. Ar trebui să aveți aproximativ 2 1/4 căni—poate puțin mai mult decât aveți nevoie, dar orice exces se păstrează bine la frigider. Păstrați-l într-un borcan de sticlă și așezați o bucată de folie de plastic între partea superioară a borcanului și capac, astfel încât vaporii de piper și sarea să nu corodeze capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Tăiați printr-o parte a umărului de porc până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Tăiați în jurul osului și continuați să tăiați la un centimetru de cealaltă parte a umărului. Nu tăiați până la capăt. Deschideți umărul de porc ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
5
Tăiați sub OS și scoateți-l. Puneți carnea de porc cu un ciocan de carne sau un sucitor până când are o grosime de aproximativ 1 1/2 inci. Ținând cuțitul paralel cu marginea scurtă a dreptunghiului de porc, faceți o serie de tăieturi paralele de 1/2 inch adâncime și 2 inci distanță de la o margine la alta. Întoarceți carnea de porc și faceți tăieturi paralele pe cealaltă parte, lucrând astfel încât tăieturile de pe a doua parte să fie la jumătatea distanței dintre tăieturile de pe prima parte. Aceste tăieturi de" acordeon " sunt o semnătură a maeștrilor Jamaicani și ajută marinada și aromele de fum să pătrundă în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Întindeți jumătate din marinada smucită în fundul unei tigaie nereactivă sau a unei tigaie din folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Așezați carnea de porc cu unt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Întindeți pasta de smucitură rămasă peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Lăsați carnea de porc să se marineze la frigider, acoperită, timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Amestecați așchii de lemn și boabele de ienibahar și înmuiați-le în apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Scurgeți chiar înainte de utilizare.
12
Scurgeți carnea de porc, răzuind condimentul în exces; este în regulă să lăsați puțin pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
13
La grătar: din punct de vedere tehnic, Jamaicanii prăjesc carnea de porc folosind metoda directă, dar căldura scăzută și capacul de tablă ondulată pe care îl folosesc produc un efect similar cu grătarul indirect. Și, grătarul indirect necesită mai puțină atenție decât grătarul direct aici. Alege.Dacă faceți grătar folosind metoda indirectă, configurați grătarul pentru grătar indirect și preîncălziți-l la mediu. Când sunteți gata de gătit, dacă utilizați un grătar pe gaz, adăugați așchii de lemn și fructele de ienibahar în cutia pentru fumători sau puneți-le într-o pungă pentru fumători sub grătar. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, aruncați așchii de lemn și boabele de ienibahar pe cărbuni. Aranjați carnea de porc cu unt, cu grăsimea în sus, în centrul grătarului peste tigaia de picurare și departe de foc și acoperiți grătarul.Dacă faceți grătar folosind metoda directă, configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți-l la mediu-scăzut. Când sunteți gata de gătit, dacă utilizați un grătar cu cărbune, aruncați jumătate din așchii de lemn și fructele de ienibahar pe cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, adăugați așchii de lemn și fructele de ienibahar în cutia pentru fumători sau puneți-le într-o pungă pentru fumători sub grătar. Aranjați carnea de porc cu unt, cu grăsimea în sus, pe grătarul fierbinte și acoperiți grătarul. Aruncați așchii de lemn rămași și fructele de ienibahar pe cărbuni când întoarceți carnea de porc; păstrați grătarul acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Grătiți carnea de porc până când este rumenită întunecat și foarte fragedă, 40 până la 60 de minute folosind metoda indirectă; aproximativ 20 de minute pe fiecare parte folosind metoda directă. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu pentru a testa coacerea, introducându-l prin partea de porc. Când ați terminat, temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 190 F până la 195 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
15
Pentru a servi, transferați carnea de porc smucită pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească, acoperită lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 minute. Folosind un satâr, bateți carnea de porc în bucăți de mușcătură. În mod tradițional, carnea de porc smucită este servită pe hârtie cerată pentru a fi consumată cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CleaverCleaver
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista