Gatiti cartea: piept de pui la gratar marinat cu citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Citrus-marinate Grilled Chicken Breasts. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, suc de lămâie, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: piept de pui la gratar cu mandarina-maple-bla, Gatiti cartea: Achiote-pui marinat învelit în frunze de banană, și Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ușor pieptul de pui pe ambele părți cu sare și puneți puiul într-un vas de sticlă sau ceramică puțin adânc.
Combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, ghimbirul, cimbru, sosul de soia și firimiturile de pâine într-un castron mic, amestecând pentru a face o pastă subțire.
Se toarnă pasta peste pui și se freacă în pui. Acoperiți și refrigerați nu mai mult de 6 ore, lăsând puiul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pulverizați ușor grătarul cu spray de gătit cu ulei vegetal. Aprindeți cărbunii sau elementele de încălzire și lăsați-le să ardă sau să se încălzească până la cald moderat.
Puneți puiul pe grătar și gătiți timp de 12 până la 16 minute, rotind de mai multe ori cu clești, până când sunt fierte și sucurile curg limpede când carnea de sân este străpunsă cu un cuțit mic și ascuțit și firimiturile sunt rumenite.