Gatiti cartea: Panada de paine si ceapa cu verdeata picanta
Această rețetă face 8 porții cu 388 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, pâine cu aluat, brânză gruyincrumbre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Bietă , Ceapă Și Panadă Gruyeincroyre (Caserolă De Pâine), Gatiti Cartea: Verde Roz, și Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți ușor vasul de copt sau cuptorul olandez cu ulei de măsline sau unt.
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și prăjiți 45 de minute la cuptor în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Încălziți untul într-o tigaie adâncă și grea la foc mediu. Când untul se spumează, adăugați ceapa și presărați-le ușor cu sare. Gatiti la foc mic aproximativ 25 de minute, amestecand ocazional. Când sunt moi, ridicați focul cu o crestătură sau două și gătiți-le încă 5 până la 10 minute sau până când se rumenesc. Amestecați frecvent pentru a nu le arde.
Reduceți focul și adăugați usturoiul. Gatiti 5 minute sau pana devin aurii si parfumate.
Adăugați verdele și gătiți, amestecând frecvent.
Presărați verdeața cu sare și piper în timp ce gătesc. Când sunt ofilite și moi, scoateți-le de pe foc.
Puneți jumătate din cuburile de pâine prăjită în fundul vasului pregătit.
Întindeți jumătate din amestecul de verdeață peste cuburile de pâine și împachetați-l în golurile dintre pâine.
Se presară cu aproximativ jumătate din brânză. Faceți un alt strat din cuburile de pâine rămase și verdeața rămasă. Acoperiți cu brânza rămasă.
Încălziți bulionul la foc mic într-o cratiță mică și turnați-l cu grijă în vasul de copt. Pâinea și verdele vor arăta mai degrabă înecate și supă; acest lucru este corect.
Stropiți blatul cu ulei de măsline. (În acest moment, Panada poate fi acoperită și refrigerată timp de până la 24 de ore.)
Acoperiți și coaceți timp de 45 de minute, apoi descoperiți vasul și coaceți încă 20 până la 30 de minute, sau până când blatul este maro auriu și crocant.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de a servi fierbinte.