Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, orez obișnuit, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți cartea: orez cu oală de lut de pui și legume, Gătiți cartea: cârnați, creveți și orez prăjit cu pui, și Gatiti cartea: salata de pui si orez cu Pesto de menta si mazare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați orezul sushi și înmuiați bine în apă timp de o jumătate de oră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sushi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Înmuiați ciupercile shiitake uscate în 3/4 cană de sos de soia. Puneți deoparte (înmuiați până se înmoaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake Uscate
6 Chifle Cu Susan, împărțite
3
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei, apoi sotati ghimbirul. Adăugați rapid bucățile de pui cu 2 linguri de sos de soia (pentru a da culoarea puiului). Se amestecă până când puiul este gătit. Puneți deoparte pe o farfurie și lăsați să se răcească bine; acest lucru este important.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți orezul sushi de apă. Spălați orezul obișnuit curat și scurgeți și apa. Nu uitați să scurgeți bine ambele orificii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Folosind mâna, strângeți ciupercile shiitake de sos de soia, dar rețineți că nu pierdeți sosul de soia, deoarece va fi folosit ulterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
6 Chifle Cu Susan, împărțite
6
În aceeași tigaie antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei. Saut a adăugat usturoiul, ceapa și apoi ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Puneți tot orezul, sushi-ul și obișnuitul, precum și cele 3 linguri de sos de soia. Se amestecă până când orezul este acoperit uniform cu ulei și soia. Nu luați prea mult timp în prăjirea orezului (mai puțin de un minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se toarnă amestecul de orez și puiul în aragazul pentru orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
9
Se toarnă 4 1/2 (aragaz de orez care măsoară) căni de apă. De asemenea, turnați sosul de soia pe care l-ați folosit pentru a înmuia ciupercile shiitake uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake Uscate
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
10
Adăugați un strop de sare (doar un pic teeny).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
11
Lăsați să se răcească timp de aproximativ 5 minute sau mai mult, amestecând tot timpul pentru a disipa căldura. Disiparea căldurii este importantă pentru a nu vă încurca cu sistemul de măsurare al aragazului.
12
După răcire, începeți să gătiți modul obișnuit în aragazul dvs. de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)