Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon
Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție conține 403 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de sulițe de sparanghel cu grosime medie, frunzele de 4, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: trompete negre si porumb dulce in sos de crema de tarhon, Gatiti cartea: Tarta de melasă, și Gatiti cartea: Banana Tart Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați untul în bucăți mici și frecați-l în făină cu vârful degetelor până când seamănă cu pesmetul grosier.
Se amestecă gălbenușul de ou și suficientă apă pentru a face un aluat ferm. Veți găsi că aveți nevoie de aproximativ o lingură de apă sau chiar mai puțin.
Rulați aluatul pentru a se potrivi cu o tigaie de 9 inci (22 cm) (viața va fi mai ușoară atunci când veniți să tăiați tarta dacă aveți o tigaie cu fundul detașabil), apăsând patiseria chiar în colțuri. Înțepați baza de patiserie cu o furculiță, apoi dați-o la frigider timp de douăzeci de minute bune. Nu fi tentat să ratezi acest pas; răcirea va opri aluatul să se micșoreze în cuptor. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. c).
Coaceți orb timp de douăsprezece până la cincisprezece minute, până când patiseria este aurie palidă și uscată la atingere.
Micșorați temperatura cuptorului la 350 de metri cubi F (180 de metri cubi c). Aduceți o tigaie mare cu apă la fierbere, aruncați sparanghelul și lăsați-l să fiarbă timp de șapte sau opt minute, până când este destul de fraged. Va primi mai mult gătit mai târziu, dar doriți să fie complet moale după timpul petrecut în cuptor, deoarece textura sa abia se va schimba mai târziu sub cremă.
Puneți crema într-un ulcior sau castron și bateți ușor ouăle cu o furculiță. Tăiați gros tarhonul și adăugați-l în cremă cu un condiment de sare și piper negru. Feliați sparanghelul în lungimi scurte, îndepărtând orice capete dure. Împrăștiați-l peste coaja de patiserie parțial coaptă, apoi turnați amestecul de smântână și ouă și împrăștiați brânza pe suprafață.
Coaceți aproximativ patruzeci de minute, până când umplutura este aurie și setată.