Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon

Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon
Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție conține 403 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de sulițe de sparanghel cu grosime medie, frunzele de 4, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: trompete negre si porumb dulce in sos de crema de tarhon, Gatiti cartea: Tarta de melasă, și Gatiti cartea: Banana Tart Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în bucăți mici și frecați-l în făină cu vârful degetelor până când seamănă cu pesmetul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă gălbenușul de ou și suficientă apă pentru a face un aluat ferm. Veți găsi că aveți nevoie de aproximativ o lingură de apă sau chiar mai puțin. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Rulați aluatul pentru a se potrivi cu o tigaie de 9 inci (22 cm) (viața va fi mai ușoară atunci când veniți să tăiați tarta dacă aveți o tigaie cu fundul detașabil), apăsând patiseria chiar în colțuri. Înțepați baza de patiserie cu o furculiță, apoi dați-o la frigider timp de douăzeci de minute bune. Nu fi tentat să ratezi acest pas; răcirea va opri aluatul să se micșoreze în cuptor. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți orb timp de douăsprezece până la cincisprezece minute, până când patiseria este aurie palidă și uscată la atingere. 
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Micșorați temperatura cuptorului la 350 de metri cubi F (180 de metri cubi c). Aduceți o tigaie mare cu apă la fierbere, aruncați sparanghelul și lăsați-l să fiarbă timp de șapte sau opt minute, până când este destul de fraged. Va primi mai mult gătit mai târziu, dar doriți să fie complet moale după timpul petrecut în cuptor, deoarece textura sa abia se va schimba mai târziu sub cremă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți crema într-un ulcior sau castron și bateți ușor ouăle cu o furculiță. Tăiați gros tarhonul și adăugați-l în cremă cu un condiment de sare și piper negru. Feliați sparanghelul în lungimi scurte, îndepărtând orice capete dure. Împrăștiați-l peste coaja de patiserie parțial coaptă, apoi turnați amestecul de smântână și ouă și împrăștiați brânza pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Coaceți aproximativ patruzeci de minute, până când umplutura este aurie și setată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista