Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon

Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon
Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție conține 403 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de sulițe de sparanghel cu grosime medie, frunzele de 4, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: trompete negre si porumb dulce in sos de crema de tarhon, Gatiti cartea: Tarta de melasă, și Gatiti cartea: Banana Tart Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în bucăți mici și frecați-l în făină cu vârful degetelor până când seamănă cu pesmetul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă gălbenușul de ou și suficientă apă pentru a face un aluat ferm. Veți găsi că aveți nevoie de aproximativ o lingură de apă sau chiar mai puțin. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Lindt, Pentru Bucle De CiocolatăCum Ar Fi Lindt, Pentru Bucle De Ciocolată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
3
Rulați aluatul pentru a se potrivi cu o tigaie de 9 inci (22 cm) (viața va fi mai ușoară atunci când veniți să tăiați tarta dacă aveți o tigaie cu fundul detașabil), apăsând patiseria chiar în colțuri. Înțepați baza de patiserie cu o furculiță, apoi dați-o la frigider timp de douăzeci de minute bune. Nu fi tentat să ratezi acest pas; răcirea va opri aluatul să se micșoreze în cuptor. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți orb timp de douăsprezece până la cincisprezece minute, până când patiseria este aurie palidă și uscată la atingere. 
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Micșorați temperatura cuptorului la 350 de metri cubi F (180 de metri cubi c). Aduceți o tigaie mare cu apă la fierbere, aruncați sparanghelul și lăsați-l să fiarbă timp de șapte sau opt minute, până când este destul de fraged. Va primi mai mult gătit mai târziu, dar doriți să fie complet moale după timpul petrecut în cuptor, deoarece textura sa abia se va schimba mai târziu sub cremă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți crema într-un ulcior sau castron și bateți ușor ouăle cu o furculiță. Tăiați gros tarhonul și adăugați-l în cremă cu un condiment de sare și piper negru. Feliați sparanghelul în lungimi scurte, îndepărtând orice capete dure. Împrăștiați-l peste coaja de patiserie parțial coaptă, apoi turnați amestecul de smântână și ouă și împrăștiați brânza pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sezonul GoyaSezonul Goya
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Coaceți aproximativ patruzeci de minute, până când umplutura este aurie și setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista