Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon

Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon
Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. O porție conține 403 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de sulițe de sparanghel cu grosime medie, frunzele de 4, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: trompete negre si porumb dulce in sos de crema de tarhon, Gatiti cartea: Tarta de melasă, și Gatiti cartea: Banana Tart Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în bucăți mici și frecați-l în făină cu vârful degetelor până când seamănă cu pesmetul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă gălbenușul de ou și suficientă apă pentru a face un aluat ferm. Veți găsi că aveți nevoie de aproximativ o lingură de apă sau chiar mai puțin. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Rulați aluatul pentru a se potrivi cu o tigaie de 9 inci (22 cm) (viața va fi mai ușoară atunci când veniți să tăiați tarta dacă aveți o tigaie cu fundul detașabil), apăsând patiseria chiar în colțuri. Înțepați baza de patiserie cu o furculiță, apoi dați-o la frigider timp de douăzeci de minute bune. Nu fi tentat să ratezi acest pas; răcirea va opri aluatul să se micșoreze în cuptor. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 buc.F (200 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți orb timp de douăsprezece până la cincisprezece minute, până când patiseria este aurie palidă și uscată la atingere. 
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Micșorați temperatura cuptorului la 350 de metri cubi F (180 de metri cubi c). Aduceți o tigaie mare cu apă la fierbere, aruncați sparanghelul și lăsați-l să fiarbă timp de șapte sau opt minute, până când este destul de fraged. Va primi mai mult gătit mai târziu, dar doriți să fie complet moale după timpul petrecut în cuptor, deoarece textura sa abia se va schimba mai târziu sub cremă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți crema într-un ulcior sau castron și bateți ușor ouăle cu o furculiță. Tăiați gros tarhonul și adăugați-l în cremă cu un condiment de sare și piper negru. Feliați sparanghelul în lungimi scurte, îndepărtând orice capete dure. Împrăștiați-l peste coaja de patiserie parțial coaptă, apoi turnați amestecul de smântână și ouă și împrăștiați brânza pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți aproximativ patruzeci de minute, până când umplutura este aurie și setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista