Gatiti cartea: muschi de top cu spanac pentru copii si cartofi prajiti

Gatiti cartea: muschi de top cu spanac pentru copii si cartofi prajiti
Rețeta gătește cartea: filet de top cu spanac pentru copii și cartofi prăjiți acasă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 577 calorii, 51G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: Miss Ina ' S Down-Budinca de orez acasa, Gatiti cartea: cartofi prajiti, și Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați spanacul pe suprafața unui platou de servire și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare și prăjiți feliile de cartofi până când sunt crocante pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți-le din tigaia fierbinte și aranjați-le într-un singur strat deasupra spanacului crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Sare și piperează friptura și șterge tigaia. Întoarceți-l pe plită la foc mare și coaceți friptura până se rumenesc la exterior și mediu rar în interior, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți friptura din tigaie și așezați-o peste cartofi și spanac pentru a se odihni și pentru a ofili în continuare spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Opriți căldura. Turnați imediat vinul roșu în tigaia fierbinte și răzuiți orice particule care se lipesc de tigaie pentru a le încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă acest sos peste carne împreună cu un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Serviți imediat, împărțind friptura la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate78
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista