Gatiti cartea: muschi de top cu spanac pentru copii si cartofi prajiti

Rețeta gătește cartea: filet de top cu spanac pentru copii și cartofi prăjiți acasă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 577 calorii, 51G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: Miss Ina ' S Down-Budinca de orez acasa, Gatiti cartea: cartofi prajiti, și Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați spanacul pe suprafața unui platou de servire și puneți-l deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare și prăjiți feliile de cartofi până când sunt crocante pe ambele părți.
Scoateți-le din tigaia fierbinte și aranjați-le într-un singur strat deasupra spanacului crud.
Sare și piperează friptura și șterge tigaia. Întoarceți-l pe plită la foc mare și coaceți friptura până se rumenesc la exterior și mediu rar în interior, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți friptura din tigaie și așezați-o peste cartofi și spanac pentru a se odihni și pentru a ofili în continuare spanacul.
Opriți căldura. Turnați imediat vinul roșu în tigaia fierbinte și răzuiți orice particule care se lipesc de tigaie pentru a le încorpora.
Se toarnă acest sos peste carne împreună cu un strop de ulei de măsline.
Serviți imediat, împărțind friptura la masă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.