Reteta gatiti cartea: Pickle Indian ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 10. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 185 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, turmeric, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Banh Mi cu Daikon si muraturi de morcovi, Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcovi, și Murături de lămâie | Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya-murături indiene ușoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați castraveții, ceapa, conopida și morcovii cu sarea și scurgeți-le într-o strecurătoare timp de 2 ore. Clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Combinați oțetul, apa, zahărul, ghimbirul, pudra de muștar, turmericul și pudra de curry într-un vas mare nereactiv și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați legumele scurse și reveniți la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Frigider: oală în boluri sau borcane. Se răcește, se acoperă și se dă la frigider până la 3 săptămâni.Poate: Utilizați metoda de fierbere a apei. Puneți în borcane de conservare curate și fierbinți, acoperind solidele cu 1/4 inch cu lichid. Lăsați 1/4 inch de spațiu între partea superioară a lichidului și capac. Eliberați aerul prins. Ștergeți jantele curate; capacele centrale pe borcane și înșurubați benzile pentru borcane. Procesați timp de 15 minute. Opriți focul, îndepărtați capacul conservei și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
5
Scoateți borcanele și lăsați-le deoparte timp de 24 de ore. Verificați sigiliile, apoi depozitați într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 an.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.