Gatiti cartea: Mostaccioli cu Pesto de rosii

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: Mostaccioli cu Pesto de roșii o încercare. Această rețetă servește 6. O porție conține 722 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, suc de roșii, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mostaccioli cu Pesto de roșii uscate la soare, Gatiti cartea: Broccoli si Pesto Tagliatelle, și Gatiti cartea: rosii prajite si Pesto de seminte de dovleac.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Combinați pasta de roșii, uleiul de măsline, nucile de pin, sarea, cayenne, sucul de roșii și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Rulați motorul până când aveți un pur și simplu pur. Puneți deoparte la temperatura camerei în timp ce gătiți pastele. (Puteți acoperi și refrigera pesto-ul, dar asigurați-vă că îl aduceți la temperatura camerei înainte de a fierbe pastele.)
Sare generos apă clocotită; picătură în paste uscate. Gatiti, conform instructiunilor pachetului, pana la al dente.
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/2 cană de apă pentru paste.
Transferați pastele într-un bol de servire.
Adăugați suficient pesto pentru a acoperi cu generozitate tăiței.
Adăugați puțină apă pentru paste, câte 1 lingură odată, dacă pesto pare prea gros.
Presărați cu Romano și treceți mai multă brânză și orice pesto rămas la masă.