Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: Mostaccioli cu Pesto de roșii o încercare. Această rețetă servește 6. O porție conține 722 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, suc de roșii, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mostaccioli cu Pesto de roșii uscate la soare, Gatiti cartea: Broccoli si Pesto Tagliatelle, și Gatiti cartea: rosii prajite si Pesto de seminte de dovleac.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Combinați pasta de roșii, uleiul de măsline, nucile de pin, sarea, cayenne, sucul de roșii și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Rulați motorul până când aveți un pur și simplu pur. Puneți deoparte la temperatura camerei în timp ce gătiți pastele. (Puteți acoperi și refrigera pesto-ul, dar asigurați-vă că îl aduceți la temperatura camerei înainte de a fierbe pastele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Sare generos apă clocotită; picătură în paste uscate. Gatiti, conform instructiunilor pachetului, pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/2 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Transferați pastele într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați suficient pesto pentru a acoperi cu generozitate tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Adăugați puțină apă pentru paste, câte 1 lingură odată, dacă pesto pare prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Presărați cu Romano și treceți mai multă brânză și orice pesto rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
și Piper Portocaliu
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată