Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Maharashtran Lamb Curry. Această rețetă face 4 porții cu 585 calorii, 21g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ghimbir, ceapă, fulgi de nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de alaun, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: miel Kofta, Gatiti Cartea: Umăr Fiert De Miel, și Gatiti cartea: Gnocchi de migdale cu Ragu de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un blender, faceți o pastă netedă de ghimbir și usturoi cu puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o cratiță antiaderentă, adăugați ceapa și gătiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Scoateți jumătate și rezervați.
4
Adăugați semințele de Mac și fulgii de nucă de cocos uscați neîndulciți în tigaie și continuați să gătiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Neîndulcită
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Răzuiește într-un blender și amestecă până la o pastă fină, adăugând puțină apă pentru a ajuta, apoi dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Puneți ceapa rezervată înapoi în tigaie, reîncălziți și adăugați pasta de ghimbir și usturoi. Gatiti pana se rumenesc, in jur de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă mielul și se rumenesc uniform, amestecând des, în jur de 4 minute. Se amestecă sarea și condimentele și se fierbe timp de 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați laptele de cocos, pasta de tamarind și pasta de ceapă și semințe de Mac împreună cu un strop bun de apă. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 5 minute. Sosul trebuie să fie cremos, nu prea gros sau subțire. Gustați și reglați condimentul, amestecați coriandrul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.