Gatiti cartea: Linguine cu fasole Fava, usturoi , rosii si pesmet
Gatiti cartea: Linguine cu fasole Fava, usturoi, rosii si pesmet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 579 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, ulei de struguri, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți cartea: tăiței de ou cu fasole Fava, praz și Moreluri, Gatiti cartea: Rigatoni cu conopida, Pecorino, ardei iute si pesmet, și Gatiti cartea: somon cu rosii, marar si supa de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, încălziți uleiul de semințe de struguri la foc mare. După un minut, adăugați usturoiul. Gatiti-l, amestecand ocazional, timp de un minut sau doua pana cand este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați favas și amestecați sau aruncați pentru a le acoperi în ulei. După 30 de secunde, adăugați bulionul de legume (cu grijă, într-o singură Adăugare mare) pentru a răci tigaia. Se amestecă sau se agită tigaia, apoi se așteaptă ca bulionul să fiarbă și se adaugă sosul de roșii, o linguriță de sare și fulgii de ardei roșu. Puneți pastele în apă clocotită și gătiți și adăugați untul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Căpșuni La Picior
Rețetă De Pizzocheri
Zahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți pastele și adăugați-le în sosul cald. Opriți focul și aruncați pastele pentru a le acoperi cu sosul. Porționați pastele printre bolurile de servire și garnisiți cu ulei de măsline, brânză rasă și pesmet. Oferiți piper negru la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe