Gatiti cartea: Linguine cu fasole Fava, usturoi , rosii si pesmet
Gatiti cartea: Linguine cu fasole Fava, usturoi, rosii si pesmet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 579 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, ulei de struguri, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți cartea: tăiței de ou cu fasole Fava, praz și Moreluri, Gatiti cartea: Rigatoni cu conopida, Pecorino, ardei iute si pesmet, și Gatiti cartea: somon cu rosii, marar si supa de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, încălziți uleiul de semințe de struguri la foc mare. După un minut, adăugați usturoiul. Gatiti-l, amestecand ocazional, timp de un minut sau doua pana cand este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați favas și amestecați sau aruncați pentru a le acoperi în ulei. După 30 de secunde, adăugați bulionul de legume (cu grijă, într-o singură Adăugare mare) pentru a răci tigaia. Se amestecă sau se agită tigaia, apoi se așteaptă ca bulionul să fiarbă și se adaugă sosul de roșii, o linguriță de sare și fulgii de ardei roșu. Puneți pastele în apă clocotită și gătiți și adăugați untul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți pastele și adăugați-le în sosul cald. Opriți focul și aruncați pastele pentru a le acoperi cu sosul. Porționați pastele printre bolurile de servire și garnisiți cu ulei de măsline, brânză rasă și pesmet. Oferiți piper negru la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat