Gatiti cartea: Japchae, taitei coreeni de cartofi dulci

Gatiti cartea: Japchae, taitei coreeni de cartofi dulci
Gătiți cartea: Japchae, tăiței coreeni de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 472 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ciuperci shiitake, coaste de vită, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Japchae (Tăiței Coreeni De Cartofi Dulci Prăjiți), Japchae (Tăiței De Sticlă Coreeni), și Tăiței Vegetarieni Coreeni (Japchae) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii de cartofi dulci intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 4 pana la 5 minute. Scurgeți imediat și clătiți bine sub apă rece. Asigurați-vă că nu gătiți prea mult tăiței, altfel își vor pierde textura masticabilă. Dacă doriți, tăiați tăiței cu foarfece în lungimi de 6 până la 7 inci pentru a mânca mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Blanch spanacul în apă clocotită. Clătiți imediat sub apă rece, stoarceți apa din frunze și formați-o într-o bilă, apoi tăiați mingea în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Combinați spanacul, jumătate de usturoi, 1/2 linguriță de ulei de susan și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic. Puneți deoparte pentru a lăsa aromele să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați carnea de vită, usturoiul rămas, 1 linguriță de sos de soia și 1 linguriță de ulei de susan. Se amestecă până când carnea de vită este gătită, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Adăugați ceapa, ciupercile și morcovul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați ceapa verde și prăjiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8
Se ia de pe foc.
9
Într-un castron mare, combinați bine tăiței, amestecul de vită, spanacul, restul de 1/4 cană de sos de soia, 1 lingură de ulei de susan și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Se servește cald, presărat cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista