Gatiti cartea: Japchae, taitei coreeni de cartofi dulci

Gatiti cartea: Japchae, taitei coreeni de cartofi dulci
Gătiți cartea: Japchae, tăiței coreeni de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 472 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ciuperci shiitake, coaste de vită, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Japchae (Tăiței Coreeni De Cartofi Dulci Prăjiți), Japchae (Tăiței De Sticlă Coreeni), și Tăiței Vegetarieni Coreeni (Japchae) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii de cartofi dulci intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 4 pana la 5 minute. Scurgeți imediat și clătiți bine sub apă rece. Asigurați-vă că nu gătiți prea mult tăiței, altfel își vor pierde textura masticabilă. Dacă doriți, tăiați tăiței cu foarfece în lungimi de 6 până la 7 inci pentru a mânca mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Blanch spanacul în apă clocotită. Clătiți imediat sub apă rece, stoarceți apa din frunze și formați-o într-o bilă, apoi tăiați mingea în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Combinați spanacul, jumătate de usturoi, 1/2 linguriță de ulei de susan și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic. Puneți deoparte pentru a lăsa aromele să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carnea de vită, usturoiul rămas, 1 linguriță de sos de soia și 1 linguriță de ulei de susan. Se amestecă până când carnea de vită este gătită, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați ceapa, ciupercile și morcovul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați ceapa verde și prăjiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8
Se ia de pe foc.
9
Într-un castron mare, combinați bine tăiței, amestecul de vită, spanacul, restul de 1/4 cană de sos de soia, 1 lingură de ulei de susan și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se servește cald, presărat cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista