Gatiti cartea: friptura de coaste de porc cu rozmarin si salvie
Această rețetă servește 4 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, muschi de porc, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel, Friptură De Porc Cu Salvie De Rozmarin, și Gătiți cartea: pește Negru prăjit cu măsline și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți clapeta de carne de lângă oasele coastei și frecați usturoiul pe carne și oase până la carnea de coapse.
Se presară generos cu sare, piper măcinat și jumătate din rozmarin și salvie. Frecați condimentele în carne. Reasamblați friptura și folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega carnea și oasele împreună. Condimentați exteriorul fripturii, din nou liberal, cu sare, piper și ierburile rămase și frecați în carne. Usturoiul tocat merge pe interiorul fripturii; dacă este frecat pe exterior, va arde în cuptor. Înfășurați friptura în hârtia măcelarului sau acoperiți ușor și dați-o la frigider.
Scoateți friptura din frigider cu aproximativ o oră înainte de gătit pentru a o lăsa să ajungă la temperatura camerei. Puneți-l într-o tigaie, cu osul în jos; oasele vor face un fel de raft natural de prăjire. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. gătiți friptura timp de 30 de minute pentru așa, apoi întoarceți-o în tigaia de prăjire, cu osul în sus și gătiți încă 20 de minute. Întoarceți din nou friptura, cu osul în jos și gătiți încă 20 de minute sau cam așa ceva, până când temperatura internă înregistrează 130 de grade F. când friptura este gata, lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de a sculpta.
Îndepărtați o parte din grăsimea din tigaia de prăjire, adăugați puțină apă sau stoc și răzuiți toate bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică și se păstrează la cald. Când este gata de servit, scoateți corzile de la friptură și tăiați carnea în cotlete groase cu oasele sau tăiați raftul oaselor coastei departe de carne și feliați între oase pentru a le separa. Puneți-le la cuptor pentru câteva minute dacă vă plac mai cruste. La sucurile din cratiță, adăugați sucurile rezervate de la friptură după odihnă și sculptură. Feliați carnea și serviți cu sucurile calde și oasele coastei.