Gatiti cartea: friptura de coaste de porc cu rozmarin si salvie

Gatiti cartea: friptura de coaste de porc cu rozmarin si salvie
Această rețetă servește 4 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, muschi de porc, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel, Friptură De Porc Cu Salvie De Rozmarin, și Gătiți cartea: pește Negru prăjit cu măsline și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Deschideți clapeta de carne de lângă oasele coastei și frecați usturoiul pe carne și oase până la carnea de coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se presară generos cu sare, piper măcinat și jumătate din rozmarin și salvie. Frecați condimentele în carne. Reasamblați friptura și folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega carnea și oasele împreună. Condimentați exteriorul fripturii, din nou liberal, cu sare, piper și ierburile rămase și frecați în carne. Usturoiul tocat merge pe interiorul fripturii; dacă este frecat pe exterior, va arde în cuptor. Înfășurați friptura în hârtia măcelarului sau acoperiți ușor și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți friptura din frigider cu aproximativ o oră înainte de gătit pentru a o lăsa să ajungă la temperatura camerei. Puneți-l într-o tigaie, cu osul în jos; oasele vor face un fel de raft natural de prăjire. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. gătiți friptura timp de 30 de minute pentru așa, apoi întoarceți-o în tigaia de prăjire, cu osul în sus și gătiți încă 20 de minute. Întoarceți din nou friptura, cu osul în jos și gătiți încă 20 de minute sau cam așa ceva, până când temperatura internă înregistrează 130 de grade F. când friptura este gata, lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Îndepărtați o parte din grăsimea din tigaia de prăjire, adăugați puțină apă sau stoc și răzuiți toate bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică și se păstrează la cald. Când este gata de servit, scoateți corzile de la friptură și tăiați carnea în cotlete groase cu oasele sau tăiați raftul oaselor coastei departe de carne și feliați între oase pentru a le separa. Puneți-le la cuptor pentru câteva minute dacă vă plac mai cruste. La sucurile din cratiță, adăugați sucurile rezervate de la friptură după odihnă și sculptură. Feliați carnea și serviți cu sucurile calde și oasele coastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista