Gatiti cartea: Fricassee de pui si ciuperci

Gatiti cartea: Fricassee de pui si ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Chicken and Mushroom Fricassee. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: ciuperca cremoasa P. 6t. 8, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Gatiti cartea: orez aragaz ciuperci Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până la fumat. Gatiti puiul, cu pielea in jos, pana se rumeneste profund, aproximativ 6 minute. Flip și maro pe a doua parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Transferați puiul pe o farfurie; îndepărtați și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Gatiti ceapa in grasimea ramasa pana devine aurie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați ciupercile, cimbru și 1/4 linguriță de sare. Reduceți focul la mediu și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când ciupercile și-au eliberat sucurile, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se amestecă făina și se gătește până devine aurie, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet bulionele și vinul și se fierbe. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în oală. Reduceți căldura la minim și fierbeți la foc mic, acoperit, până când carnea înregistrează 160 de bucăți pe un termometru cu citire instantanee, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Transferați puiul într-un platou de servire și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Adăugați smântâna în oală și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista