Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Chicken and Mushroom Fricassee. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: ciuperca cremoasa P. 6t. 8, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Gatiti cartea: orez aragaz ciuperci Risotto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până la fumat. Gatiti puiul, cu pielea in jos, pana se rumeneste profund, aproximativ 6 minute. Flip și maro pe a doua parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Transferați puiul pe o farfurie; îndepărtați și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Gatiti ceapa in grasimea ramasa pana devine aurie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați ciupercile, cimbru și 1/4 linguriță de sare. Reduceți focul la mediu și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când ciupercile și-au eliberat sucurile, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se amestecă făina și se gătește până devine aurie, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet bulionele și vinul și se fierbe. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în oală. Reduceți căldura la minim și fierbeți la foc mic, acoperit, până când carnea înregistrează 160 de bucăți pe un termometru cu citire instantanee, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați puiul într-un platou de servire și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Adăugați smântâna în oală și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura