Gatiti cartea: fasole Szechuan

Gatiti cartea: fasole Szechuan
Gatiti cartea: fasolea Szechuan ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 2 și costă 2,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 359 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de susan, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans, Gatiti cartea: Boston 'coapte' fasole, și Gatiti cartea: trei cani de pui cu fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați mai multe foi de copt cu prosoape de vase și puneți-le deoparte. Pregătiți și baie de apă cu gheață într-un castron mare sau chiuvetă curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Aruncați fasolea în apă, nu mai mult de 1 kilogram la un moment dat și reveniți la fierbere. Blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți fasolea cu un păianjen sau o lingură cu fante și scufundați-le în baia cu apă cu gheață. Continuați albirea în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Scoateți fasolea din Baia de gheață cu o lingură cu fante și întindeți-o pe foile de copt acoperite cu prosop. Ștergeți uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Pentru a face muratul, împachetați fasolea vertical într-un borcan de litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Combinați oțetul, apa, sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, boabele de piper, ghimbirul și usturoiul într-o cratiță medie nereactivă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se toarnă saramura fierbinte peste fasole pentru a acoperi cu 1/2 inch. Lăsați 1/2 inch de spațiu între partea superioară a lichidului și capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Frigider: se răcește, se acoperă și se păstrează la frigider până la 1 lună.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista