Gatiti cartea: dovlecei conservati
Gatiti cartea: dovlecelul conservat ar putea fi doar condimentul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Gătiți cartea: Mini Blinis de măsline negre cu Mascarpone roz, somon și sfeclă conservată, Gatiti cartea: vinete umplute pentru copii si dovlecei in sos de rodie, și Gatiti cartea: curcanul fript al lui Magee, cartofii de patrunjel si dovleceii fierti.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului la aproximativ 6 inci sub elementul de încălzire. (Dacă dovlecelul este fript prea aproape de flacără, acesta va arde. Așa cum este, va blister.) Preîncălziți broilerul.
Ungeți ușor o foaie de copt. Aranjați scândurile de dovlecei pe foaia de copt și fierbeți timp de 5 până la 7 minute, până se rumenesc deasupra. Întoarceți dovleceii și fierbeți a doua parte încă 2 până la 3 minute, până se rumenesc. (Puteți, de asemenea, să grătați dovleceii.)
Scoateți dovlecelul așa cum este gata și lăsați-l să se odihnească pe prosoape de hârtie în timp ce terminați de fiert. (Unele dintre piese vor dura mai mult decât altele , din cauza aragazului sau a grosimii scândurilor.) Dovlecelul va elibera niște suc. Acest lucru este bun - vrei să se usuce puțin.
Când toate dovleceii sunt gata, așezați un strat într-un recipient mic de depozitare pătrat sau o tigaie de sticlă.
Se presară pătrunjel, usturoi și sare și piper negru după gust. Faceți mai multe straturi, condimentând fiecare. Odată ce dovleceii sunt înăuntru, acoperiți-i cu ulei, puneți-l deasupra sau acoperiți-l cu folie de plastic și dați-l la frigider imediat. Evitați să lăsați dovleceii să stea la temperatura camerei acoperite cu ulei, deoarece spoilerele pot înflori, iar dovleceii vor absorbi prea mult ulei. Uleiul trebuie să se întărească rapid în frigider.
Pentru utilizare, pur și simplu îndepărtați fâșiile de dovlecei din uleiul rece, deoarece aveți nevoie de ele și acoperiți din nou dovleceii rămași cu uleiul rece care se agață de el. Acoperiți din nou dovlecelul rămas cu ulei și dați-l imediat la frigider. Dacă găsiți că dovleceii sunt foarte uleioși, tamponați apoi cu prosoape de hârtie înainte de utilizare.