Gatiti cartea: decoratiuni comestibile pentru Brad
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: decorațiuni comestibile pentru pomul de Crăciun. Această rețetă face 35 de porții cu 135 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piesa Centrală Comestibilă Pentru Pomul De Crăciun, Decorațiuni Comestibile De Masă Pentru Om De Zăpadă, și Gatiti cartea: coroane de flori de porumb de Craciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și piperul într-un robot de bucătărie și, cu motorul pornit, adăugați untul și zahărul, apoi, încet, ouăle bătute și mierea, prin tubul de alimentare, deși nu folosiți tot acest lichid dacă patiseria s-a reunit înainte de a fi epuizată.
Formați două discuri grase și puneți unul, acoperit cu folie de plastic sau într-o pungă resigilabilă, la frigider în timp ce începeți pe celălalt.
Preîncălziți cuptorul la 350 F și tapetați două foi de biscuiți cu hârtie pergament. Apoi pudrați o suprafață de lucru cu făină, întindeți discul, de asemenea, făinat, la aproximativ 1/4 inch și decupați decorațiunile de Crăciun cu tăietori la alegere, care ar putea include forme de brad, îngeri, stele, fulgi de zăpadă și așa mai departe.
Re-rulați și tăiați încă ceva, lăsând deoparte resturile de aluat de pe primul disc, bine acoperit, în timp ce continuați cu rularea celui de-al doilea. Când aveți ambele seturi de resturi de aluat, întindeți-le și tăiați-le din nou și continuați să faceți acest lucru până când se consumă tot aluatul.
Acum luați o mică duză de conducte și folosiți capătul ascuțit pentru a tăia o gaură chiar sub partea superioară a fiecărui cookie (prin care panglica poate fi filetată ulterior).
Aranjați formele de patiserie pe foile de prăjituri căptușite și coaceți timp de aproximativ 20 de minute: este greu de văzut când sunt coapte, dar puteți simți; dacă partea inferioară nu mai este aluată, sunt gata.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească.
Amestecați zahărul cofetarilor cu pudra de bezea și 3 linguri de apă, bătându-l până când este suficient de gros pentru a putea acoperi fursecurile cu o pătură albă care picură doar.
Gheață cu grijă decorațiunile reci, folosind o linguriță (vârful pentru picurare, spatele pentru netezire) și împrăștiați paiete pentru stropi după cum doriți. Când glazura este setată, treceți panglica prin găuri și agățați-vă de copac.