Gatiti cartea: cârnați de porc Spiedini cu Bocconcini și roșii Cherry

Gatiti cartea: cârnați de porc Spiedini cu Bocconcini și roșii Cherry este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 488 calorii, 22g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline parfumat, carne de cârnați scoasă din carcase, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: Spaghettini in stil Salina cu rosii Cherry, Gatiti cartea: fripturi de mamaliga cu Pesto de sparanghel, rosii Cherry si Burrata, și Gatiti cartea: roșii Cherry dulci și cârnați coaceți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Într-un castron mediu, folosiți o furculiță pentru a rupe cârnații în vrac.
Adăugați usturoiul tocat, cele 3 linguri de busuioc tocat, sarea și piperul și amestecați ingredientele cu furculița. Formați bile din amestecul de cârnați, de aceeași dimensiune ca roșiile cherry. (Căldura mâinilor tale va înmuia grăsimea din carne și va lega forma.)
Așezați chiftelele pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până se rumenesc și și-au făcut grăsimea în foaia de copt, 12 minute.
Infilați chiftelele, bocconcini și roșiile cherry pe frigarui de bambus de 12 inci, alternând și folosind câte 2 din fiecare frigărui.
Stropiți ulei de măsline peste frigarui și presărați cu busuiocul tocat rămas.