Gatiti cartea: Cupcakes cu ciocolata cu un bol
Gatiti cartea: Cupcakes cu ciocolata cu un bol este un vegetarian desert. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, apa caldă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie, Gatiti cartea: Cupcakes de fund negru, și Gatiti cartea: nori de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două cutii standard de briose cu căptușeli de hârtie pentru cupcake.
Într-un castron mare, amestecați cacao, făină, zahăr, bicarbonat de sodiu, praf de copt și sare.
Bateți ouăle, gălbenușul, apa, Zara, untul și vanilia până se omogenizează și se combină, aproximativ 3 minute.
Împărțiți aluatul uniform între căni căptușite, umplând fiecare cam la jumătate.
Coaceți cupcakes, cutii rotative la jumătatea drumului, până când un tester de tort introdus în centre iese curat, aproximativ 20 de minute.
Transferați într-un suport de sârmă; se răcește 10 minute, apoi se transformă cupcakes pe raft.
Lăsați să se răcească complet înainte de îngheț.
Înveliți două tigăi rotunde de 8 x 2 inci cu spray de gătit antiaderent. Linia de fund cu runde de hârtie pergament; spray pergament.
Urmați instrucțiunile pentru cupcakes de mai sus, împărțind aluatul uniform între tigăile pregătite.
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când un tester de tort introdus în centre iese curat, aproximativ 45 de minute.
Transferați tigăile într-o grătar pentru a se răci 10 minute.
Răsturnați prăjiturile pe raft; îndepărtați pergamentul. Reintroduceți prăjiturile și răciți-le complet, cu părțile superioare în sus, înainte de îngheț.