Gatiti cartea: creveți Biryani
Reteta gatiti cartea: creveți Biryani este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 437 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, frunze de dafin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Kimchi Gazpacho cu creveti, Gatiti cartea: cocktail de creveti prajiti, și Gatiti cartea: salata de creveti a lui Raoul.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. spălați orezul și înmuiați-l în apă rece până când este necesar.
Spălați creveții și scurgeți-i bine.
Adăugați sarea și turmericul și amestecați. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Curățați ghimbirul și usturoiul și folosiți un robot de bucătărie pentru a-l amesteca într-o pastă cu coriandru și ardei iute. Puteți adăuga puțină apă dacă este prea uscată.
Într-un cuptor olandez mare sau o oală sigură pentru cuptor, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați boabele de piper, bățul de scorțișoară, cuișoarele, cardamomul și 1 din frunzele de dafin. Saut până la parfumat, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc, amestecand continuu.
Adăugați jumătate din pasta de ghimbir și saut pentru încă 1 sau 2 minute.
Adăugați 3 căni de apă și sare (1 până la 2 lingurițe, în funcție de gust) și aduceți amestecul la fierbere.
Scurgeți orezul și adăugați-l în apa clocotită împreună cu untul și menta. Aduceți la fierbere, acoperiți și puneți-l în cuptor.
Coaceți timp de 20 de minute.
Când orezul a fost la cuptor timp de aproximativ 10 minute, încălziți puțin ulei într-o tigaie saut și adăugați restul de pastă de ghimbir împreună cu frunza de dafin rămasă. Saut pentru 1 până la 2 minute și se adaugă creveți. Saut km de creveți până când sunt gata (ar trebui să fie roz deschis), 2 până la 3 minute.
Scoateți orezul din cuptor. Completați-l cu creveții și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio