Gatiti cartea: crabi cu coaja moale de usturoi si piper negru

Gatiti cartea: crabi cu coaja moale de usturoi si piper negru
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 474 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, făină de orez, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Crabi cu coajă moale cu gust de porumb, verdeață de câmp și sos de ardei roșu prăjit, Crabi Cu Coajă Moale Picantă, și Crabi Prăjiți Cu Coajă Moale Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală adâncă și grea cu un capac plin cu aproximativ o treime cu ulei și încălziți-o până când un termometru cu grăsimi adânci citește 375 de F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, combinați făina de orez, sarea, piperul și usturoiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți sosul de pește într-un castron mic. Înmuiați fiecare bucată de crab foarte scurt în sosul de pește, scuturând ușor excesul, apoi în amestecul de făină de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Făină De OrezFăină De Orez
CrabiCrabi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Rulați crabul și scuturați orice făină suplimentară. Pune deoparte. Repetați acest proces, până când toate jumătățile de crab sunt dragate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
CrabiCrabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Când uleiul ajunge la 375 F, așezați ușor crabii, cu partea de sus în jos, în ulei. Nu aglomerați oala—dacă este necesar, prăjiți—le în loturi-și folosiți capacul după cum este necesar atunci când crabii sunt adăugați pentru prima dată în ulei pentru a evita stropirea. După 1 până la 2 minute, când crabii sunt maronii aurii, întoarceți-i și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scurgeți pe pungi de hârtie maro curate și mâncați fierbinte.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista