Gatiti cartea: crabi cu coaja moale de usturoi si piper negru
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 474 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, făină de orez, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Crabi cu coajă moale cu gust de porumb, verdeață de câmp și sos de ardei roșu prăjit, Crabi Cu Coajă Moale Picantă, și Crabi Prăjiți Cu Coajă Moale Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală adâncă și grea cu un capac plin cu aproximativ o treime cu ulei și încălziți-o până când un termometru cu grăsimi adânci citește 375 de F.
Între timp, combinați făina de orez, sarea, piperul și usturoiul într-un castron mediu.
Puneți sosul de pește într-un castron mic. Înmuiați fiecare bucată de crab foarte scurt în sosul de pește, scuturând ușor excesul, apoi în amestecul de făină de orez.
Rulați crabul și scuturați orice făină suplimentară. Pune deoparte. Repetați acest proces, până când toate jumătățile de crab sunt dragate.
Când uleiul ajunge la 375 F, așezați ușor crabii, cu partea de sus în jos, în ulei. Nu aglomerați oala—dacă este necesar, prăjiți—le în loturi-și folosiți capacul după cum este necesar atunci când crabii sunt adăugați pentru prima dată în ulei pentru a evita stropirea. După 1 până la 2 minute, când crabii sunt maronii aurii, întoarceți-i și gătiți încă 2 minute.
Scurgeți pe pungi de hârtie maro curate și mâncați fierbinte.