Gatiti cartea: cookie-uri alb-negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Black and White Cookies. Această rețetă servește 24 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 457 calorii. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ciocolată, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: cookie-uri rusești alb-negru, Gatiti cartea: cookie-uri de afine si ciocolata alba, și Gatiti cartea: salata All-White pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc superior și de mijloc inferior și încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. căptușiți 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 6 minute. Bateți ouăle, vanilia și extractul de lămâie până se combină, aproximativ 30 de secunde, răzuind vasul și bătătoarele după cum este necesar.
Reduceți viteza mixerului la minim și bateți într-o treime din amestecul de făină, urmată de jumătate din lapte. Repetați cu jumătate din amestecul de făină rămas și laptele rămas. Bateți în amestecul de făină rămas până se combină.
Scoateți movile de aluat de 1/4 cană pe foile de copt pregătite, distanțate la aproximativ 2 inci. Folosiți spatele unei linguri sau degetul înmuiat în apă pentru a netezi vârfurile fursecurilor.
Coaceți prăjiturile până când marginile abia încep să devină maro auriu deschis, aproximativ 15 minute, comutând și rotind foile de copt la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foile de copt timp de 10 minute, apoi transferați-le într-o grătar și lăsați-le să se răcească complet, aproximativ 1 oră. Repetați cu aluatul rămas folosind foi de copt răcite, proaspăt căptușite.
Pentru glazuri: aduceți siropul de porumb și apa la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați zahărul și vanilia cofetarilor până se omogenizează. Măsurați jumătate din glazură într-un castron separat și amestecați ciocolata topită și 2 până la 4 linguri de apă, după cum este necesar, până când amestecul este neted și răspândit.
Așezați 2 rafturi mari de sârmă peste hârtie pergament pentru o curățare ușoară.
Întindeți aproximativ 2 linguri de glazură de ciocolată peste jumătate din fiecare prăjitură cu o spatulă mică, apoi lăsați să stea pe grătarele de sârmă până când glazura tocmai s-a setat, aproximativ 15 minute.
Întindeți glazura de vanilie peste jumătate din fiecare prăjitură și lăsați să stea până când glazurile s-au întărit, cu aproximativ 1 oră înainte de servire.