Gatiti cartea: conopida prajita cu seminte de chimen cu iaurt Sarat, menta si seminte de rodie
Gatiti cartea: conopida prăjită cu semințe de chimen cu iaurt sărat, mentă și semințe de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $2.69 pe portie. O porție conține 273 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, conopidă, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Semințe de chimen conopidă prăjită cu iaurt sărat, mentă și semințe de rodie, Semințe De Chimen Conopidă Prăjită Cu Iaurt, Mentă Și Rodie, și Conopidă prăjită cu semințe de rodie, mentă și migdale prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. aruncați conopida cu ulei, Semințe de chimen, sare și piper.
Întindeți amestecul într-un strat uniform pe o foaie mare de copt. Prăjiți, aruncând ocazional, până când conopida este fragedă și marginile sale sunt prăjite, 20 până la 30 de minute.
Bateți un vârf de sare în iaurt. Puneți iaurtul deasupra conopidei și presărați semințele de mentă și rodie peste iaurt.