Gatiti cartea: chiftele Frankies
O porție conține 198 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 69 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 384 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pâine, carne de vită măcinată, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: chiftele de capra fierte cu anghinare si fenicul, Gatiti cartea: PBJ, și Gătiți cartea: plăcintă cu var cheie (sau nu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Puneți pâinea proaspătă într-un castron, acoperiți-o cu apă, lăsați-o să se înmoaie un minut sau cam așa ceva.
Se toarnă apa și se stoarce pâinea, apoi se sfărâmă și se rupe în bucăți mici.
Combinați pâinea cu toate ingredientele rămase, cu excepția sosului de roșii, într-un bol mediu de amestecare, adăugându-le în ordinea în care sunt listate.
Adăugați ultimele firimituri de pâine uscate pentru a regla umezeala; amestecul trebuie să fie umed umed, nu umed neglijent.
Formați amestecul de carne în chiftele de dimensiuni de handbal și distanțați-le uniform pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute. Chiftelele vor fi ferme, dar totuși suculente și cu randament ușor atunci când sunt gătite. (În acest moment, puteți răci chiftelele și le puteți ține la frigider timp de câteva zile sau le puteți congela pentru viitor.
Între timp, încălziți sosul de roșii într-o tigaie saut.
Aruncați chiftelele în tigaia cu sos și împingeți căldura atât de ușor. Fierbeți chiftelele timp de aproximativ o jumătate de oră (acesta nu este unul dintre acele cazuri în care mai mult este mai bine), astfel încât să poată absorbi o parte din sos. Păstrați-le acolo până când este timpul să mâncați.
Serviți chiftelele 3 unei persoane într—o porție sănătoasă de sos citit și loviți porția tuturor—niciodată tigaia-cu un munte pufos de brânză rasă. Rezervați sosul de roșii rămas (va fi extra-super-delicios) și folosiți-l oriunde este solicitat sosul de roșii în această carte.