Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui
Gatiti cartea: Caramel sărat-Trufe de ciocolată amăruie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 79 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 24 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vanillan extra, pudră de cacao, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie, și Gatiti cartea: Caramel sarat si felie de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 8 uncii de ciocolată tocată într-un castron de 2 litri și puneți deoparte.
Tăiați untul în bucăți mici și puneți-l într-o cratiță de 2 litri cu zahărul. Gatiti la foc mediu, amestecand cu o spatula termorezistenta, pana se topesc zaharul si untul. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți până când amestecul devine de culoare chihlimbar, aproximativ 5 minute.
În același timp, aduceți crema la fiert într-o cratiță de 1 litru la foc mediu. Se amestecă smântâna în amestecul de unt până se omogenizează complet. Aveți grijă, deoarece crema va bule și se poate stropi atunci când este adăugată.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați vanilia și 1 1/2 lingurițe de sare până se omogenizează bine. Turnați imediat caramelul peste ciocolata din castron.
Lăsați-l să stea timp de 15 până la 30 de secunde, apoi amestecați împreună până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți la temperatura camerei. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Pentru trufe: tapetați 2 foi de copt cu hârtie cerată sau pergament. Folosiți o lingură rotundă de înghețată de 1 inch pentru a scoate trufele și așezați-le pe o foaie de copt. Se răcește descoperit timp de 20 de minute.
Pudrați-vă mâinile cu pudră de cacao și rulați trufele în bile.
Topiți 7 uncii de ciocolată în vârful unui cazan dublu la foc mic, amestecând frecvent. Sau topiți ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la putere redusă pentru explozii de 30 de secunde. Se amestecă după fiecare explozie pentru a vă asigura că ciocolata se topește uniform.
Scoateți tava superioară a cazanului dublu, dacă îl utilizați, și ștergeți-l uscat.
Adăugați restul de 3 uncii de ciocolată în 3 etape, amestecând până se topește complet. Acest lucru temperează ciocolata, astfel încât să nu aibă dungi.
Păstrați ciocolata caldă peste o tigaie cu apă cu 2 grade mai caldă decât ciocolata. Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată sau pergament.
Puneți o trufă în ciocolata topită și acoperiți complet. Folosiți un carul de trufe sau o furculiță de plastic cu cele două dinți mijlocii rupte pentru a ridica trufa din ciocolată.
Lăsați excesul de ciocolată să se scurgă, apoi așezați trufa pe foaia de copt curată.
După ce ați scufundat 5 trufe odată, presărați câteva boabe de sare rămasă deasupra fiecăruia.
Lăsați trufele să se stabilească la temperatura camerei sau puneți-le la frigider timp de 15 minute.
Serviți trufele la temperatura camerei.
Notă privind depozitarea trufelor: păstrați trufele între straturi de hârtie cerată într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună. Pentru a îngheța până la 2 luni, înfășurați bine recipientul în mai multe straturi de folie de plastic și folie de aluminiu. Folosiți o bucată mare de bandă de mascare și un marker de neșters pentru a eticheta conținutul. Dacă sunt înghețate, dezghețați trufele peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de servire.