Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui
Gatiti cartea: Caramel sărat-Trufe de ciocolată amăruie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 79 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 24 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vanillan extra, pudră de cacao, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie, și Gatiti cartea: Caramel sarat si felie de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 8 uncii de ciocolată tocată într-un castron de 2 litri și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați untul în bucăți mici și puneți-l într-o cratiță de 2 litri cu zahărul. Gatiti la foc mediu, amestecand cu o spatula termorezistenta, pana se topesc zaharul si untul. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți până când amestecul devine de culoare chihlimbar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
În același timp, aduceți crema la fiert într-o cratiță de 1 litru la foc mediu. Se amestecă smântâna în amestecul de unt până se omogenizează complet. Aveți grijă, deoarece crema va bule și se poate stropi atunci când este adăugată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți cratița de pe foc și amestecați vanilia și 1 1/2 lingurițe de sare până se omogenizează bine. Turnați imediat caramelul peste ciocolata din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați-l să stea timp de 15 până la 30 de secunde, apoi amestecați împreună până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți la temperatura camerei. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru trufe: tapetați 2 foi de copt cu hârtie cerată sau pergament. Folosiți o lingură rotundă de înghețată de 1 inch pentru a scoate trufele și așezați-le pe o foaie de copt. Se răcește descoperit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Trufe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
7
Pudrați-vă mâinile cu pudră de cacao și rulați trufele în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Trufe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Topiți 7 uncii de ciocolată în vârful unui cazan dublu la foc mic, amestecând frecvent. Sau topiți ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la putere redusă pentru explozii de 30 de secunde. Se amestecă după fiecare explozie pentru a vă asigura că ciocolata se topește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scoateți tava superioară a cazanului dublu, dacă îl utilizați, și ștergeți-l uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați restul de 3 uncii de ciocolată în 3 etape, amestecând până se topește complet. Acest lucru temperează ciocolata, astfel încât să nu aibă dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
11
Păstrați ciocolata caldă peste o tigaie cu apă cu 2 grade mai caldă decât ciocolata. Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată sau pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
12
Puneți o trufă în ciocolata topită și acoperiți complet. Folosiți un carul de trufe sau o furculiță de plastic cu cele două dinți mijlocii rupte pentru a ridica trufa din ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
13
Lăsați excesul de ciocolată să se scurgă, apoi așezați trufa pe foaia de copt curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
După ce ați scufundat 5 trufe odată, presărați câteva boabe de sare rămasă deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Lăsați trufele să se stabilească la temperatura camerei sau puneți-le la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Trufe
16
Serviți trufele la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Trufe
17
Notă privind depozitarea trufelor: păstrați trufele între straturi de hârtie cerată într-un recipient etanș la frigider până la 1 lună. Pentru a îngheța până la 2 luni, înfășurați bine recipientul în mai multe straturi de folie de plastic și folie de aluminiu. Folosiți o bucată mare de bandă de mascare și un marker de neșters pentru a eticheta conținutul. Dacă sunt înghețate, dezghețați trufele peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de servire.