Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe

Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe
Gatiti cartea: busuiocul de cartofi pur si simplu este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 288 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 96 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, aur yukon, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin, Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, și Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați frunzele de busuioc în apa clocotită și gătiți exact 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
ApăApă
3
Scoateți busuiocul cu o lingură cu fante și scufundați imediat frunzele în apa cu gheață pentru a seta culoarea verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Curățați cartofii și tăiați-i în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Adăugați cartofii în aceeași oală cu apă clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti cartofii timp de 20 pana la 25 de minute, pana cand sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți bine, reveniți în cratiță și aburiți la foc mic până când apa rămasă se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți brânza jumătate și jumătate și parmezanul până când crema fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Așezați busuiocul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Adăugați amestecul de smântână fierbinte și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
11
Cu un mixer portabil cu atașamentul bătătorului, bateți cartofii fierbinți în oală până când sunt rupți. Adăugați încet crema de busuioc fierbinte, sarea și piperul și bateți până se omogenizează. Dacă cartofii trebuie reîncălziți, acoperiți și gătiți ușor la foc mic timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se toarnă într-un castron de servire, se presară cu parmezan suplimentar, se condimentează după gust și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista