Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe
Gatiti cartea: busuiocul de cartofi pur si simplu este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 288 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 96 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, aur yukon, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin, Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, și Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Adăugați frunzele de busuioc în apa clocotită și gătiți exact 15 secunde.
Scoateți busuiocul cu o lingură cu fante și scufundați imediat frunzele în apa cu gheață pentru a seta culoarea verde strălucitor.
Se scurge și se lasă deoparte.
Curățați cartofii și tăiați-i în sferturi.
Adăugați cartofii în aceeași oală cu apă clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti cartofii timp de 20 pana la 25 de minute, pana cand sunt foarte fragede.
Scurgeți bine, reveniți în cratiță și aburiți la foc mic până când apa rămasă se evaporă.
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți brânza jumătate și jumătate și parmezanul până când crema fierbe.
Așezați busuiocul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și piure.
Adăugați amestecul de smântână fierbinte și procesați până se omogenizează.
Cu un mixer portabil cu atașamentul bătătorului, bateți cartofii fierbinți în oală până când sunt rupți. Adăugați încet crema de busuioc fierbinte, sarea și piperul și bateți până se omogenizează. Dacă cartofii trebuie reîncălziți, acoperiți și gătiți ușor la foc mic timp de câteva minute.
Se toarnă într-un castron de servire, se presară cu parmezan suplimentar, se condimentează după gust și se servește fierbinte.