Gatiti cartea: burgeri japonezi cu Ketchup Wasabi
Gatiti cartea: burgeri japonezi cu Ketchup Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 497 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, pesmet panko, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: triunghiuri de susan Wonton cu somon afumat si Wasabi, Gătiți cartea: Dashi și stoc de pui japonez, și Gatiti cartea: Paddington Burgers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face ketchup-ul wasabi, amestecați ketchup-ul, sosul de soia și wasabi într-un castron; pus deoparte.
Pentru a face burgerii, amestecați pesmetul și laptele într-un castron și lăsați să stea până când pesmetul absoarbe tot laptele, aproximativ 5 minute. Când pesmetul este gata, amestecați-le împreună cu carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, piperul negru, ceapa, sosul de soia și sarea într-un castron mare. Frământați carnea până devine lipicioasă și se leagă împreună; împărțiți amestecul în 4 părți egale. Îndepărtați ușor mâinile cu ulei de susan. Folosind palmele, rulați fiecare parte a cărnii într-o bilă, apoi bateți mingea plat, mutând-o din mână în mână, pentru a forma o pastă groasă de 1/2 inch (bătând astfel comprimă carnea și îndepărtează buzunarele de aer). Apăsați în jos pentru a face o indentare în centrul patty (care împiedică patty să se umfle într-o minge în timp ce grătare).
Așezați tortele completate pe o foaie de folie de aluminiu.
Preîncălziți un grătar la mediu. Grătiți burgerii până se rumenesc frumos, aproximativ 10 minute, răsturnând de două ori. Acești burgeri trebuie să gătească complet din cauza cărnii de porc; nu veți vedea roz în mijloc, dar vor fi totuși incredibil de suculenți și gustoși.
Lăsați burgerii să se odihnească timp de 2 minute. Puneți ketchup-ul wasabi deasupra și serviți.