Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti

Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti
Reteta gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 878 calorii, 37g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.81 pe portie. Un amestec de port Rubin, șalotă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: cartofi prajiti, Gatiti cartea: cartofi prajiti cu branza jalape, și Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Manevrați ușor pentru a menține textura ușoară și suculentă, împărțiți carnea în 4 chiftele de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch grosime. Burgerii pot fi modelați și refrigerați, acoperiți, timp de câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Cu o mandolină, julienne cartofii în cele mai fine fâșii posibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
4
Puneți-le într-un castron și condimentați cu sare și piper după gust. Aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Când este gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Înfășurați chiftelele de burger în cartofi doar înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
7
Ungeți prăjiturile cu albușul bătut. Închideți cartofii într-un prosop de bucătărie curat și apăsați pentru a-i scăpa de excesul de apă. Împărțiți cartofii în 8 grămezi egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Întindeți o grămadă pe o suprafață de lucru, deasupra cu un patty, apoi întindeți o altă grămadă de cartofi deasupra și în jurul cărnii. Apăsați ușor, dar ferm cartofii în jurul cărnii, lucrând patty-ul între mâini pentru a forma un pachet strâns și pentru a acoperi complet carnea cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, antiaderentă, la foc mediu-mare, până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați burgerii în tigaie și gătiți fără să-i mișcați până când cartofii încep să devină maronii aurii și crocanți, aproximativ 3 minute. Reglați căldura pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Întoarceți burgerii și puneți-i la cuptor timp de 8 până la 9 minute pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Adăugați mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar, astfel încât cartofii să nu se lipească sau să se ardă. (Ar putea fi util aici să folosiți un termometru pentru carne. Ar trebui să înregistreze 125 de exemplare F pentru carnea medie-rară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Pentru a construi burgerii, centrați burgerii pe farfurii calde.
14
Garnisiți cu un vârf de verdeață pentru copii sau ierburi prăjite. Împrăștiați câteva roșii cherry și verdeață în jurul burgerilor și serviți imediat cu sosul pe lateral sau lingurați un cerc de sos în jurul burgerilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
VerziiVerzii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Ierburi Prăjite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
16
- face aproximativ 1 1/2 cani -
17
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
18
Adăugați șalota și gătiți, fără să se rumenească, amestecând ocazional, până când șalota este fragedă și translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
19
Adăugați usturoiul, amestecați și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
20
Adăugați vinul, aduceți la fierbere și gătiți până când tigaia este aproape uscată, aproximativ 5 minute. Rotiți tigaia pe măsură ce vinul se reduce pentru a vedea clar până la fundul tigaiei. Se amestecă bulionul și cimbru și se readuce sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
21
Într-un castron mic, amestecați portul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
22
Bateți acest amestec în sos și continuați să fierbeți ușor, neacoperit, timp de 6 până la 10 minute. Gustați pentru condimente și reglați cu sare și piper. Sosul poate fi făcut cu o zi înainte și refrigerat, acoperit. Reîncălziți ușor la foc mic. Chiar înainte de servire, rotiți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista