Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci

Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci
Gatiti cartea: ciuperci carne de vită Burger ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 1321 calorii, 57G de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cimbru, roșii, chuck măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti, Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe, și Gatiti cartea: Ultimate Sriracha Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient puțin adânc, amestecați împreună 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de cimbru și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați ciupercile și întoarceți-le pentru a le acoperi pe toate părțile, lăsați-le deoparte la marinat aproximativ 30 de minute. Ciupercile vor absorbi toată marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Pentru a pregăti sparanghelul, aduceți o oală cu apă la fierbere și adăugați sare. Tăiați sulițele la o lungime uniformă de 4 inci. Dacă pielea este dură, curățați partea inferioară de 2 centimetri a tulpinilor. Blanch sparanghelul în apa clocotită timp de aproximativ 2 minute, se scurge și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci. Aruncați cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar sau puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătiți ciupercile, întorcându-le după cum este necesar și periați cu puțin ulei de măsline dacă par uscate, până când sunt bine rumenite și fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți pe o placă de tocat, lăsați să se răcească și tăiați-le în zaruri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Într-un castron mare, combinați carnea cu două treimi din ciuperci, ceapa, muștarul și 1 1/2 lingurițe de piper. Frământați ușor până când ingredientele sunt amestecate uniform. Manevrați ușor pentru a menține textura ușoară și suculentă, împărțiți carnea în 4 chiftele de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch grosime. Burgerii pot fi modelați și refrigerați, acoperiți, timp de câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Într-un castron mic, amestecați ciupercile rămase cu restul de 1/4 linguriță de cimbru și maioneza. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Când este gata de gătit, încălziți încă 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte sau construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar. Condimentați generos carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Gatiti burgerii in tigaie, intorcand o data sau de doua ori, timp de 7 pana la 10 minute pentru mediu-rar. Nu apăsați pe torturi. Cu o lingură mare, ungeți burgerii de mai multe ori cu grăsimea din tigaie. (De asemenea, puteți preîncălzi cuptorul la 450 de grade F și gătiți burgerii deasupra aragazului până când se rumenesc pe ambele părți, apoi terminați-i în cuptor.) Pentru a grăta burgerii, ungeți grătarul, aranjați chiftelele pe el și acoperiți. Gatiti ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
În timp ce burgerii gătesc, prăjiți chiflele într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de foc, până când sunt ușor prăjite. Sau prăjiți-le pe perimetrul exterior al grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Pentru ultimul minut sau două de gătit, drapați o felie de brânză peste fiecare burger pentru a se topi. Apoi scoateți-le într-un platou cald, păstrați-le la cald și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Pentru a reîncălzi sparanghelul, într-o altă tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați sparanghelul și gătiți, întorcându-se des, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. De asemenea, puteți reîncălzi sulițele de pe grătar, întorcându-le frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Pentru a construi burgerii, întindeți fiecare fund de COC cu aproximativ o lingură de maioneză cu ciuperci. Aranjați mai multe sulițe de sparanghel pe fundul cocului, apoi feliile de roșii și apoi burgerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
15
Adăugați o altă păpușă de maioneză cu ciuperci. Acoperiți cu blaturile de coc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista