Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci

Gatiti cartea: ciuperci carne de vită Burger ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 1321 calorii, 57G de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cimbru, roșii, chuck măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti, Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe, și Gatiti cartea: Ultimate Sriracha Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un recipient puțin adânc, amestecați împreună 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de cimbru și coaja de lămâie.
Adăugați ciupercile și întoarceți-le pentru a le acoperi pe toate părțile, lăsați-le deoparte la marinat aproximativ 30 de minute. Ciupercile vor absorbi toată marinada.
Pentru a pregăti sparanghelul, aduceți o oală cu apă la fierbere și adăugați sare. Tăiați sulițele la o lungime uniformă de 4 inci. Dacă pielea este dură, curățați partea inferioară de 2 centimetri a tulpinilor. Blanch sparanghelul în apa clocotită timp de aproximativ 2 minute, se scurge și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci. Aruncați cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar sau puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătiți ciupercile, întorcându-le după cum este necesar și periați cu puțin ulei de măsline dacă par uscate, până când sunt bine rumenite și fragede, aproximativ 10 minute.
Scoateți pe o placă de tocat, lăsați să se răcească și tăiați-le în zaruri mici.
Într-un castron mare, combinați carnea cu două treimi din ciuperci, ceapa, muștarul și 1 1/2 lingurițe de piper. Frământați ușor până când ingredientele sunt amestecate uniform. Manevrați ușor pentru a menține textura ușoară și suculentă, împărțiți carnea în 4 chiftele de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch grosime. Burgerii pot fi modelați și refrigerați, acoperiți, timp de câteva ore sau peste noapte.
Într-un castron mic, amestecați ciupercile rămase cu restul de 1/4 linguriță de cimbru și maioneza. Acoperiți și puneți deoparte.
Când este gata de gătit, încălziți încă 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte sau construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar. Condimentați generos carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Gatiti burgerii in tigaie, intorcand o data sau de doua ori, timp de 7 pana la 10 minute pentru mediu-rar. Nu apăsați pe torturi. Cu o lingură mare, ungeți burgerii de mai multe ori cu grăsimea din tigaie. (De asemenea, puteți preîncălzi cuptorul la 450 de grade F și gătiți burgerii deasupra aragazului până când se rumenesc pe ambele părți, apoi terminați-i în cuptor.) Pentru a grăta burgerii, ungeți grătarul, aranjați chiftelele pe el și acoperiți. Gatiti ca mai sus.
În timp ce burgerii gătesc, prăjiți chiflele într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de foc, până când sunt ușor prăjite. Sau prăjiți-le pe perimetrul exterior al grătarului.
Pentru ultimul minut sau două de gătit, drapați o felie de brânză peste fiecare burger pentru a se topi. Apoi scoateți-le într-un platou cald, păstrați-le la cald și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Pentru a reîncălzi sparanghelul, într-o altă tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați sparanghelul și gătiți, întorcându-se des, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. De asemenea, puteți reîncălzi sulițele de pe grătar, întorcându-le frecvent.
Pentru a construi burgerii, întindeți fiecare fund de COC cu aproximativ o lingură de maioneză cu ciuperci. Aranjați mai multe sulițe de sparanghel pe fundul cocului, apoi feliile de roșii și apoi burgerii.
Adăugați o altă păpușă de maioneză cu ciuperci. Acoperiți cu blaturile de coc și serviți imediat.