Gatiti cartea: ciuperci carne de vită Burger ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 1321 calorii, 57G de proteine, și 106g de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cimbru, roșii, chuck măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti, Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe, și Gatiti cartea: Ultimate Sriracha Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un recipient puțin adânc, amestecați împreună 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de cimbru și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați ciupercile și întoarceți-le pentru a le acoperi pe toate părțile, lăsați-le deoparte la marinat aproximativ 30 de minute. Ciupercile vor absorbi toată marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Pentru a pregăti sparanghelul, aduceți o oală cu apă la fierbere și adăugați sare. Tăiați sulițele la o lungime uniformă de 4 inci. Dacă pielea este dură, curățați partea inferioară de 2 centimetri a tulpinilor. Blanch sparanghelul în apa clocotită timp de aproximativ 2 minute, se scurge și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci. Aruncați cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Grăsime De Porc înapoi
4
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar sau puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătiți ciupercile, întorcându-le după cum este necesar și periați cu puțin ulei de măsline dacă par uscate, până când sunt bine rumenite și fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Scoateți pe o placă de tocat, lăsați să se răcească și tăiați-le în zaruri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Într-un castron mare, combinați carnea cu două treimi din ciuperci, ceapa, muștarul și 1 1/2 lingurițe de piper. Frământați ușor până când ingredientele sunt amestecate uniform. Manevrați ușor pentru a menține textura ușoară și suculentă, împărțiți carnea în 4 chiftele de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch grosime. Burgerii pot fi modelați și refrigerați, acoperiți, timp de câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-un castron mic, amestecați ciupercile rămase cu restul de 1/4 linguriță de cimbru și maioneza. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Când este gata de gătit, încălziți încă 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte sau construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar. Condimentați generos carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Gatiti burgerii in tigaie, intorcand o data sau de doua ori, timp de 7 pana la 10 minute pentru mediu-rar. Nu apăsați pe torturi. Cu o lingură mare, ungeți burgerii de mai multe ori cu grăsimea din tigaie. (De asemenea, puteți preîncălzi cuptorul la 450 de grade F și gătiți burgerii deasupra aragazului până când se rumenesc pe ambele părți, apoi terminați-i în cuptor.) Pentru a grăta burgerii, ungeți grătarul, aranjați chiftelele pe el și acoperiți. Gatiti ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce burgerii gătesc, prăjiți chiflele într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de foc, până când sunt ușor prăjite. Sau prăjiți-le pe perimetrul exterior al grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Fulgi De Legume
11
Pentru ultimul minut sau două de gătit, drapați o felie de brânză peste fiecare burger pentru a se topi. Apoi scoateți-le într-un platou cald, păstrați-le la cald și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12
Pentru a reîncălzi sparanghelul, într-o altă tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați sparanghelul și gătiți, întorcându-se des, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. De asemenea, puteți reîncălzi sulițele de pe grătar, întorcându-le frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Pentru a construi burgerii, întindeți fiecare fund de COC cu aproximativ o lingură de maioneză cu ciuperci. Aranjați mai multe sulițe de sparanghel pe fundul cocului, apoi feliile de roșii și apoi burgerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Adăugați o altă păpușă de maioneză cu ciuperci. Acoperiți cu blaturile de coc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale