Gatiti cartea: Budinca de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Corn Pudding. O porție conține 458 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chile, smântână grea, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Miss Ina ' S Down-Budinca de orez acasa, Gatiti cartea: Budinca de Butterscotch cu pere de saut, și Gatiti cartea: Budinca de paine cu branza de capra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci și puneți tigaia în cuptor pentru a se încălzi în timp ce pregătiți budinca.
Prăjiți slănina până când este crocantă, apoi transferați-o, împreună cu 2 linguri de picături, într-un castron mare. Dacă este necesar, adăugați unt topit, astfel încât cantitatea totală de grăsime să fie egală cu 2 linguri.
Măsurați făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și fulgii de chile într-un castron și bateți pentru a combina. Se amestecă făina de porumb.
Crăpați ouăle în castron cu picăturile, apoi adăugați laptele, zahărul și oțetul și bateți până se omogenizează.
Adăugați ingredientele uscate și bateți până se omogenizează; aluatul va fi destul de subțire. Se amestecă brânza și arpagicul.
Se toarnă aluatul în tigaia încălzită, apoi se toarnă crema în centru fără a se amesteca.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute. Budinca ar trebui să tremure ușor când este agitată ușor, dar marginile trebuie așezate și rumenite ușor.
Lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire.