Gatiti cartea: brânză Bourekas

Gatiti cartea: brânză Bourekas
Gatiti cartea: brânză Bourekas ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 515 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 1,6 USD pe porție. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, amidon de porumb, uncii de aluat de foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Mac și brânză cu Soubise, Gatiti cartea: brânză Pimento, și Gatiti cartea: Carroty Mac și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți toate ingredientele pentru umplutură până se omogenizează.
3
Rulați aluatul într-o foaie groasă de 1/4 inch (1/2 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați în pătrate de 5 inci (12 cm). Puneți o lingură de umplutură în centrul fiecărui pătrat, pliați în diagonală pentru a forma un triunghi și ciupiți marginile împreună. Aranjați bourekas cu suficient spațiu între ele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Ungeți triunghiurile cu oul bătut și presărați semințe de susan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți aproximativ 30 de minute până când bourekas sunt aurii și plinuțe și miros delicios.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista